Come to me.

Nu är jag hemma i Östersund igen, ensam som vanligt.
Jag har ingen lust att jobba imorgon, ingen lust alls faktiskt.
Jag försöker trösta mig med att det bara är två veckor kvar innan semestern
men det känns som att dagarna kommer gå så långsamt.
Midsommarafton var fin som vanligt och vi slapp allt regn, bäst av allt var att hela familjen var samlad. Det sämsta är att jag har samlat på mig ungefär 50 myggbett.
Nu ska jag lägga mig och sova, tänka positivt och längta till helgen!

I think you know me.

Igår jobbade jag i över 10,5 timmar, åkte hem till Matilda så hon fick gå loss (haha not) på mitt hår. När jag väl var hemma gick jag och la mig. Snacka om lyx att sova så många timmar på en vardag, var pigg när alarmet kom igång imorse.
Jag sitter och laddar upp inför tvättstugan, snacka om att inte ha lust at all.
Men man må väl, som jag brukar säga. Jag har förbrukat mitt sista par rena trosor idag och har i princip inga kläder att ha på mig (inga som jag VILL ha på mig villsäga). Alla dom här vardagssakerna blir så fruktansvärt tråkiga då man är ensam, man har ingen att prata med och ingen att bossa över.
Imorgon hoppar jag på tåget mot Sundsvall, ser framemot en fiiin midsommarhelg.
Jag räknar med regn som vanligt.

After a hurricane comes a rainbow.

Nu har min fina pojkvän åkt tillbaka till hammarstrand igen efter en mysig helg.
Jag laddar upp inför en ny arbetsvecka som endast består av tre dagar innan det är ledigt igen. Midsommar - finally!
I övrigt så är jag fruktansvärt glad över att jag och mina fina brudar har lyckats planera ihop en helg i stockholm tillsammans, nu när Tina har flyttat dit så måste vi ju hälsa på henne. Den åttonde juli bär det iväg, looking forward to it!

We are free.

Men I forgot!
Jag har börjat med en helt ny livstil (ja, det är vad dom säger).
Det är nämligen så att jag äter helt enligt LCHF för tillfället, det vill säga inga kolhydrater at all! Anledningen till detta är för det första att jag vill ta bort mitt sötsug en gång för alla och vänja mig av vid att äta alla dessa kolhydrater. Pasta är stört gott men jag blir inte "bra" mätt på det som man blir på t.ex en sallad. Sen så känner jag också att jag inte får de resultat jag vill med all den här träningen och jag ska se om det fungerar bättre med en helt annan kost.
Det passade bra för mig att börja med det här då Damme inte var i närheten,
då han nog skulle fresta mig till att sluta bara efter någon dag. Nu har jag bara mig själv att tänka på under veckorna och jag har varit väldigt duktig med recept och inhandling. Jag tror att planering är det viktigaste för mig nämligen.
Vi får se hur det här går, det jobbigaste för tillfället är nog att jag inte får äta någon frukt men jag antar att det suget ger sig inom kort. Ni ska få uppdatering mina vänner!

Please say no.

Nu har jag varit hemma från jobbet i tre dagar.
Jag var så nöjd och glad över att jag inte hade varit sjuk på sååå länge (3e mars).
Ett slag i ansiktet kan vi kalla det här. Jag anar att det har att göra med stress och att jag inte har tid att koppla av, varje helg är jag på olika ställen och på veckorna finns ingen tid till avslappning what so ever.
Så nu har jag stått mitt kast med feber och en helt insane huvudvärk.
Idag har det blivit bättre, men huvudvärken sitter fortfarande i.
Just i detta nu sitter jag och svär över min granne som dunkar musik som om det inte fanns en morgondag, helt fantastiskt då man redan sliter med huvudvärk.
Men det får vara okej, jag kan inte vara en gnatig kärring vid 20 års ålder.
Imorgon har jag bestämt mig för jobb, så jobb får det bli. Huvudvärk smittar inte någon annan och jag är bra envis så jag klarar nog dagen.

Sjung om studentens lyckliga dar.

Jag ligger fortfarande i sängen och tar det så lugnt som möjligt.
Gårdagen var helt fantastiskt rolig, även fast man inte är student så är fan studentdagen en av de roligaste dagarna på året. Ni som inte bor i Östersund kommer aldrig förstå känslan för vad jag vet är det inte likadant i någon annan stad. För det första går alla studenter i hela staden ut på samma dag (igår). Gymnasieskolorna är stängda vilket gör att de flesta andra elever är lediga. Flaken rullar med dånande musik i fyra timmar. Stan stängs av och det byggs en scen utanför rådhuset där ett coverband spelar hela natten. Studenterna går tillsammans i en tåg från Österäng till rådhustrappan klockan 00.00 där de får känna sig kungar bäst fan dom vill.
Vi röjde framför scenen till klockan 02 då vi (och alla andra tydligen) bestämde oss för att köpa kebab. Efter att ha stått i kö i typ en timme tog jag och blixten sällskap hem till frösön med en paus i badhusparken för att njuta av maten. Ååh vad jag har saknat det här, krogarna kan slänga sig i väggen. Inget slår stämningen utanför rådhuset på studentnatten.

RSS 2.0