Nobody thought we would last forever.

Raderade nyss en hel jävla novell jag hade skrivit här om ditten och datten.
Jag suger ju på att skriva numera, blir bara en dålig dagbok om vad jag har gjort hela tiden.

Vi gör såhär istället, en liten plus och minuslista på veckan som gått.

minus:

- snorig, halsont och nyserier har smugit sig på mig, Damgiano och mamma. Det ligger en virusdrabbad hund begraven i detta hus.

- kylan är tillbaka och precis som Damme säger så lyckas den pricka in helgerna perfekt!

- ingen träning på hela veckan, jag och Natalie har gått in i en dvala för fetton.

- skolan gör mig fortfarande illamående, speciellt då kommande vecka verkar gå ut på fönvågor.


plus:

- lön och studiebidrag insatta!

- hyfsade föreläsningar i tisdags och fredags.

- middag och bio med min babe i fredags .

- xboxet anlände i tisdags.

- rut med flera utförsäljning i fredags.

- lyckat möte med marité i torsdags.

The truth is..

John Bauer är en underlig skola.
Imorgon är det meningen att vi ska vara på folkets hus för att lyssna på en föreläsning om förintelsen. Bara jag som inte förstår kopplingen mellan frisöryrket och förintelsen?
På fredag har vår psykologilektion flyttats till eftermiddagen istället för att vi ska ha temadag i sexualkunskap på förmiddagen, vilket alltså gör att vi går heldag istället för halvdag. Herregud, tror dom verkligen att ingen av oss har provat på att pippa än?

I övrigt så hade jag en rätt bra dag på salongen, Nina kom över och blekte håret lite och det var ju som alltid trevligt. Senare gick vi en runda på stan och se på fan vad mycket jag hittar nu för tiden, kan inte gå förbi en affär utan att handla tragiskt nog.

Imorgon åker jag upp till Laxsjö för att hälsa på Momma lite. Jag hoppas hon blir glad :)

And this, I do for you.

Jag är förundrad över att det ändå är så pass många besökare varje dag fastän jag inte skriver ett dugg. Jag tror nog att det beror på snöflingorna.

Hela långa helgen har jag varit hos Natalie, vi har haft en riktig myshelg utan några pojkvänner men istället med en massa filmer och en massa onyttigt. Vi har solat, och jag brände ryggen - perfekt! Vi har även hunnit med att shoppa lite och bleka Natalies hemska utväxt.
Nu är helgen över och en ny vecka börjar, tror att jag ska åka upp och göra mormor lite sällskap på tisdag då morfar har åkt upp på strålning i Umeå. Hon kan behöva lite uppmuntring och då skiter jag i om jag missar en halvdag i skolan faktiskt. Imorgon hoppas jag att mitt xbox kommer, jag har besatt följt resvägen på posten.se och nu borde det vara framme tycker jag faktiskt. Om inte så får det väl vara då.
Mer har jag faktiskt inte att skriva, lika bra det egentligen.

We're not dumb and we're not blind.

Idag är jag hemma från skolan, hemma från jobbet.
Jag är dock inte sjuk för en gångs skull, utan det är snarare på grund utav psyket jag är hemma. Igår var en dag jag helst vill glömma, skolan har aldrig känts så fel att gå till. Jag vet att det är många andra i klassen som också är less på skiten, kanske inte på samma sätt men de flesta har nog gett upp hoppet på utbildningen till viss del. Jag kände iallafall att jag behövde vara hemma och tänka för mig själv, tänka på hur jag ska ta mig igenom den sista terminen utan att må dåligt. Missförstå mig inte, jag är inte deprimerad alls.

Men tänk er själva hur det är att vara på skolan och känna att det man en gång brann för känns hopplöst och misslyckat.

Hur som haver kom min fina prins till mig igår och gjorde mig på bättre humör, som alltid.
Vi var och tittade på en lägenhet och trynade resten av kvällen, tack snälla för att du finns. ♥


Red is the colour of love.

Okej, jag vaknade nyss.
Fråga inte vad det är för fel på mig för det är fortfarande en osvarad fråga i mitt huvud. Jag som brukar skratta damgiano i ansiktet då han sover bort dagen, så gör jag samma sak? Vad är det som har hänt med mig..?

Idag ska jag fortsätta min jakt efter ett xbox 360, får lite små tips om vad jag ska kolla efter och minne och blablabla. Men allt jag kan tänka på är rött, JAG VILL HA ETT RÖTT XBOX! Jag såg att det fanns, men hittar det ingenstans, kanske slutsåld med tanke på att det var limited edition men va i helvete. Färgen spelar roll, det gör faktiskt det. Har man ett svart xbox ser det ut som att man är en jävla nörd, men ett rött däremot? Det är ju high class för fan!

Aja, wish me luck!


Face it, you're pushing me away.

Tur att man inte är någon storbloggare och måste be om ursäkt så fort man har dålig uppdatering, vilket jag har haft i flera veckor nu. Anledningen känner ni till, jag är fortfarande rätt så datorlös om man säger så, jag har dock fått låna en annan dator från skolan nu men knaset är att jag inte har en aning om vad jag har för lösenord till det trådlösa internet, så ska jag använda datorn blir jag tvungen att sitta nere i vardagsrummet med internetsladden i. Det är ganska jobbigt faktiskt.

Nåväl, första veckan på den sista terminen i skolan är över. Jag sliter som ett djur för att hinna med både skolan och jobbet, det är fulla veckor minst sagt. Jag minns inte sist jag hade en sovmorgon eller slutade tidigt faktiskt. Men jag kommer vara glad för det senare, då jag står utan jobb men ändå har fett med cash på kontot. För jag är duktig vill jag lova, vartenda öre går in på sparkontot... I stort sett iallafall.

Igår var det party ute i Dvärsätt hos Linn, och damn it vad folk det var.
Så fort jag kom innanför dörren kommer en kille fram till mig och frågar "går du på jb?"...
Ursäkta? Är det ens okej att ställa en sån fråga? Nej, för ingen vill relateras till den skolan, och när denna man ställde frågan tänkte jag att det måste vara något fel på mig då det TYDLIGEN syns på mig att jag går på bauer.. Men så var inte fallet, han gick också på skolan, som 100000 andra som var hos linn. Som sagt, jag bryr mig inte om att lägga okända folks ansikten på minnet, slöseri på hjärnutrymme skulle jag vilja kalla det. Men där fick jag minsann en knäpp på näsan.

Denna dag har tillägnats åt TVn, vi har haft det rätt trevligt vi två. Sådär mysigt som bara vissa kan ha.

Damn girl.

Det är såhär det går då man inte har någon dator, man förlorar sitt sociala liv totalt.
Sen i tisdags har jag varit här i Sundsvall och i Torsdags kom även damgiano hit.
Jag orkar inte berätta vad jag har gjort för det är ändå inget som är värt att nämna, förutom att jag var på pappas rinkbandymatch för första gången på evigheter i fredags, och att vi var och såg avatar igår. Den var sevärd minsann. Idag beger jag mig hemåt till Östersund igen, kanske det sista jag vill men vad kan man göra. Jag vet inte om jag någonsin har känt en sån avsky mot skolan, det här kommer att bli en skittermin utan dess like. Jag är tacksam för att det är min sista termin, annars hade jag nog hoppat av, nu skämtar jag inte ens.

Aja, jag får kämpa på och ta varje dag som den kommer. Går trots allt bara 2,5 dagar i skolan i veckan så det ska jag väl klara av?

Take the hit, dig the grave.

Tjillevippennnnn!

Här sitter jag ensam i mitt hus i det alldeles för iskalla vardagsrummet.
Märkte precis att altandörren hade varit halvöppen sen i lördags så det kanske egentligen inte är så konstigt att kylan har trängt sig in. Jag är trött på att vara ensam, less på skiten och då har jag varit för mig själv sen igår. Pinsamt värre, och jag vill flytta till ett eget crib? Lycka till tjejen.
Imorgon drar jag iallafall till Sundsvall till min PAPIE! Trots att bossen blev lite halvsur då jag frågade om ledigt, jag har trots allt jobbat hela julen så jag tycker personligen att jag förtjänar det.
Jag har hunnit åka skridskor för första gången iår, damgiano fick ett ryck och tvingade iväg mig till odenvallen halv 12 i lördags natt. Men kul var det, trots att det var mörkt och kallt.
Blir till att ta med skridskorna till sundsvall nudå så att det blir någon rejäl åkning, med pappa i spetsen förhoppningsvis!

Nej förihelvete, känner mig alltför oseriös för att skriva mer.
Jag vill bara säga en sak till, det är att numera när man skriver datum, ser det ut som att man skriver ett fakturanr.. 100104. Herregud.

RSS 2.0