Baby leave the high heel shoes.

Jag ser att jag inte har bloggat på över en vecka, jag har dock en väldigt bra förklaring.
Förra helgen bestämdes det att jag och Damme hänger på upp till Lycksele den 10 juni för att gå på Fridas student. Pappa har hyrt en stuga och det verkar som att hela familjen utom Mathilda åker upp. Då jag redan har fördelat ut mina semesterdagar så har jag ägnat veckan åt att jobba in flextid så att jag kan vara ledig en hel dag.
Hittills har jag 7 timmar plus, jag har jobbat nio timmar varje dag den här veckan och däckat i soffan vid sju många av dagarna. Vilken härlig flickvän jag är, hah! Den här helgen är jag helt själv och det känns bra skönt. Inatt har jag sovit fjorton timmar i sträck och nu är jag pigg minsann. Funderar på att åka till gymmet och träna en sväng istället för att ligga här under täcket hela dagen.  Tjing!

Do you want to see the place where I am free?

Vilket underbart vääder!!
Idag har vi varit ute hela dagen och jobbat med några gångplattor som går mellan parkeringen till dörren. Jag och Kajsa har tvättat med högtryckstvätten och blivit helt genomblöta själv. Men det är sånt man får ta, i den här värmen torkar man snabbt.
Igår var vi på birsta och strosade runt. Jag hittade ett par helt perfekta lite längre jeansshorts som kommer användas flitigt i sommar. Annars så höll jag rätt hårt i mina pengar som tur var.
Om två timmar går tåget hem, hade jag fått välja hade jag stannat kvar här nere och bara mått gott. Men det funkar ju inte riktigt så.

And you still don't have the right look.

Jag sitter för tillfället helt ensam i vår lilla lägenhet.
Damme har åkt till Hammarn och jag ska alldeles snart bege mig iväg till tåget för att åka till Sundsvall. Det ser ut att bli en lugn helg vilket passar mig alldeles utmärkt, jag har längtat efter sömn i så många dagar nu.
Hoppas på hyfsat väder så att man får lite sol på sig de få dagarna man kan spendera ute istället för att sitta inne på jobbet. Brännan ska börja jobbas på redan nu.

Will you do everything to please me?

Jag har fått en fixidé om att jag ska ha en färgglad axelremsväska.
Helst en lila men jag är förhandlingsbar. Den ska vara ungefär i samma storlek som ett A5 papper, lite mindre eller större är helt okej.
Har en svart som jag fullkomligt älskar men den börjar bli utsliten och är inte så värst somrig. Den snälla lilla själ som har en aning om vart man kan hitta liknande väskor, please inform me!

You can't see which way to go.

TRÖTT!
Har jobbat 9,5 timmar idag, well done cizsi!
Fick skjuts hem med Petra även fastän det hade gått snabbare att gå.
Nu är det "renovering" av frösöbron som pågår, vilket resulterar i enooorma bilköer. Hörde från någon att det var kö ända bort till Milko på grund av den där jävla bron.. En kvart tog det att köra från jobbet till frösön, i vanliga fall tar det högst fem minuter, inte ens det. Är det något som jag verkligen inte har tålamod för är det bilköer och långsam trafik.
Väl hemma somnade jag till och vaknade inte förrän två timmar senare. Min karl tyckte att jag förtjänade sömnen tydligen, lyckligtvis så kommer det inte störa min nattsömn då jag trots allt är trött redan nu. Två dagar kvar till helg och en efterlängtad sovmorgon. Jag åker till Sundsvall och myser med min stora härliga familj (dom som är hemma). Helt underbart!

I wish it wasn't always so cold.

Jag är på shoppinghumör!
Dock så har jag bestämt mig för att spara mina små slantar nu. Vill ha mycket pengar att röra mig med i sommar och det kommer ju inte av sig självt direkt.
43 jobbdagar är det kvar till semestern. Ja, jag räknade faktiskt.
Det känns ju inte så hemskt långt, nog klarar man det!
Fick precis ett sms av Matilda, hon hade fått sommarjobb på fogden.
Det lönar sig att känna mig ska ni veta, det är inte alla som kan få in folk på fogen hur som helst. Nåväl, det blir väl till att lära upp flickstackaren nudå så att hon kan hålla ställningarna medan jag är på semester. Hur skulle det annars gå?

So I don't sleep, I snooze.

Jag har känt mig som superwoman idag, klev upp klockan fem och har ändå lyckats göra så mycket och hållt humöret uppe. Promenad till och från jobbet, jobb i nio timmar, en timmes promenad i spikbodarna, storhandlat och haft tvättstugan.
Men nu tog det stopp. Ögonen svider och sista turen till tvättstugan känns jobbigare än att bestiga mount everest. Det funkar inte riktigt att leva det livet jag gör då jag inte får sova ut på helgerna, förr eller senare så tar energin slut.
Jag laddar upp för att gå ner och hämta tvätten, sen blir det bums i säng.
Imorgon blir det en minst lika hektisk dag. Jag vill ha helg.

I don't need your hidden agenda.

Såhär på söndagen fick vi kliva upp klockan åtta. Jag känner mig ganska utpumpad på energi faktiskt och ska försöka lägga mig tidigt ikväll så att jag inte blir en bitch på jobbet. Det blåser sjukt mycket ute så det har bara blivit en promenad längs sjön idag. Senare i eftermiddag åker vi till mamma och försöker få hundstackarna att bli vänner, det är bara till att hålla tummarna för om det inte funkar har vi ingen hundvakt på tisdag. Jag håller mig till min vanliga filosofi - det ordnar sig!
Nu ska jag passa på att ta en powernap medan Helga sover, hårt liv.

RSS 2.0