Let us die young or let us live forever.

Dags att göra en nyårsresumé huh?
Jag fyllde nyss i en tråkig lista om året som jag la ut på bdb, grupptryck?
Konstiga och svåra frågor då det finns mycket att svara på vissa och inget på andra.

Jag är hyfsat nöjd med mitt 2008.
Det har gått otroligt snabbt, förra nyår känns som bara för någon månad sen.
Jag har hunnit med mycket och jag har nog haft några av mina lyckligaste ögonblick detta år.  Samtidigt kan jag minnas stunder som varit jobbiga och påfrestande för både mig och de runt omkring mig. Det har varit gånger då jag inte har kunnat kontrollera min glädje, samtidigt som jag en annan gång trodde jag skulle gå sönder för allt gjorde så ont.  Precis som vilket år som helst, det ska vara upp och ner. Det är då man lär sig uppskatta de bra tillfällena.  Jag har lärt mig mycket av allt som hänt iår och är genom det tryggare i mig själv, vilket jag tror kommer leda till ett superbra 2009.

Låt Nyårsafton bli en succé nudå!

Oh can't you see? You belong to me..

Österfakkingsund. Det har varit mulet sedan jag kom hit och det är iskallt i mitt hus eftersom ingen har varit hemma på ett tag.
Jag klev upp 05.45 imorse för att hinna köra en sväng innan jag hoppade på tåget. Till saken hör att jag inte somnade förrän vid 03. Jag får väl helt enkelt ta igen mig inatt.
Jag måste vara ansvarsfull igen och gå och handla innan det blir mörkt ute. Inte ens mjölk fanns det hemma. Riktigt upprörande. Har dock en känsla av att om jag väntar ett tag så kan jag snika åt mig skjuts, det får nog bli så.

Filmen igår var jättebra, dock så var det inte den ultimata biofilmen då den var i 2.45 timmar. Efter en halvtimme blev jag rastlös och fick krypvärk i benen. Dock så överlevde jag tack vare att jag blev så inne i filmen efter ett tag så att jag glömde bort det.


trying hard not to hear but they talk so loud.

Matilda har nyss lämnat huset för att åka hem, jag har nyligen försökt trycka ner det mesta i min pyttelilla väska. Det gick inte jättebra. Jag hatar att behöva ta med mig saker överallt, men det funkar inte att ha kläder på 2 ställen, då försvinner de bara.

Mina systrar har åkt iväg på middag men jag hade inte så stor lust att följa med då jag tänkte spendera den sista kvällen med pappa. Senare ikväll ska jag dock förbruka min biobiljett som jag fick i julklapp, tänkte se Australia som har premiär här idag. Jag hoppas att den är lika bra som jag väntat mig, dock så tvivlar jag faktiskt.

Jag har märkt att jag endast skriver om vad jag gör på dagarna, vilket kanske inte är så spännande att läsa som t.ex therese's  eller majas blogg, dom är djupa i sina inlägg, speciellt therese som är världsbra på att skriva, alla inlägg får mig att le lite extra, eller vrida mig av skratt.
Men så är det, jag är inte djup, jag skriver bara för att det är kul, och för att jag på något sätt ska minnas dagarna som går. Det är ett perfekt upplägg, men med min otur kommer jag säkerligen råka radera alla inlägg någon dag.
Vi får väl se.

Perfect is just a simple word.

Med Matilda sovandes på en madrass (haha) bredvid så försöker jag skriva så tyst jag kan. Men det är inte det lättaste.

Dagen har fyllts med en massa heroes-avsnitt som jag nu även fått matilda att gilla, Singstar också åkte vi en sväng ut till Eon-arena för att titta på Timrå-Linköping som förövrigt var den sämsta matchen jag sett på länge, tack vare dåligt spel och en värdelös domare. Men 1 poäng knep Timrå iallafall och det viktigaste är att Modo ligger efter, så jag är nöjd.

Snart börjar det närma sig tid för min färd till lilla Östersund,
jag har varit i s-vall i 1,5 vecka nu men det känns bara som någon dag. Jag vill faen inte åka hem men nyår är en fin högtid som ska firas med vännerna, så ska det alltid vara.

Tack och adjö.

We both looking for someting we are afraid to find.

Mellandagsrea är allt annat än rolig, ändå plågar man sig igenom den varje år i jakt på fynd. Iår hade jag inget val utan fick gå med lillasyster som endast var intresserad av att hitta en ny bikini, till vilken nytta? Bada i badkaret maybe.
Jag lyckades trots allt hitta lite av värde, bland annat nya vinterskor som jag vägrar att halka i. Ett par söta Uggs som ingen tycker är fina förutom jag. Nåväl.

Imorgon ska jag till birsta once again och titta på idol, för matildas skull.


I close my eyes and dream away.

Det har varit en perfekt dag, och det blev inte julmat utan kött och potatisgratäng.
Vi spelade pictionary och jag ägde, naat. Men min ritning av "förnärmad" var riktigt fin. Även Andreas tolkning av "Elvis Preasly" var mycket.. fin.
Sen så hann vi även med lite skoter, för första gången iår. Det var mycket trevligt, dock inte när skotern dog i mörkret ute på en tjärn.  Då hade jag allvarligt strypt Andreas om han inte fick igång skotern igen.

Sen så kära vänner så kollade jag på barnhemmet. Och den var ju inte ens hemsk. Beviset är att jag tittade med min 11åriga lillasyster som inte fått några allvarliga men.

Nu är det dags för sömn så att jag orkar med mellandagsrean som börjar imorgon. YEEYH.



G o d   M a t !

I'm sick and tired of this, I'm sick and tired of you.

Idag är jag på bättre humör, tur att mina humörsvängningar inte räcker långa stunder. MÄHÄ.
Jag fick bra julklappar. En ny mobil med mycket minne, som inte går sönder lätt. Pappa tyckte jag behövde en sån och han har så rätt. Sen så fick jag en massa lotter som jag vann 10 kronor på. Då kunde det lika gärna varit utan vinst. Smycken, pengar, presentkort, ramar, tofflor, hudkrämsgrejer. morgonrock och parfym.. osv. Jag var tvungen att packa upp allt för att se. Mitt minne är inte på topp.

Dessutom så har vi nu, xbox360, playstation2, buzz, en massa singstar och guitarhero. Nu ska det inte vara några problem med att underhålla sig.

Nu ska vi åka ut till Andreas och keka julmiddag, once again. Det blir ... fint.

Do you ever think about the good things?

Julen är över och det är väl skönt.
Dagen har inte varit lika bra som jag trodde den skulle vara men det är väl så det är ju äldre man blir.
Överskattad högtid, men skönt med lov. Äeh, jag är bara grinig.




God Jul

And all of a sudden you went and left.

Kan dagen vara över snart? Inte för att det är julafton imorgon utan för att den här dagen har varit dålig. Bara en jävla massa sysslor och ingen tid för att äta. Jag åt inte på 9 jävla timmar. Vad är fel?

Det jobbigaste är då man märker att man blir grinig, vilket leder till att man blir ännu grinigare.
Och när man väl blir grinig så jävlas folk bara med en, (emilia) så att man inte kan göra annat än att sura.
Fast när man får lite mat så blir livet lättare!

Nu fixas det med granen, jag känner att jag bör delta.

When the day is long.

Dan före dan.
Slagsmål råder i huset. Jag hör dörrar som smäller igen, någon skriker, någon grinar. Och här ligger jag tryggt inne på rummet. Den dagen hela familjen är sams kommer aldrig att utspela sig. Men det kanske är så det ska vara? Syskonkärleken som alla säger har nog utvecklats till ett syskonhat. Iallafall mellan E och M. De är bra roliga.. höhö. NAAT!
Jag nästan längtar till att se hur allt ser ut om... låt oss säga 10 år. Kommer vi fortfarande spendera julen tillsammans, och kommer vi vara sams? Där har jag en sak att fundera över i några år framöver. Jag kan komma tillbaka med en rapport om läget julen 2018.

Well, idag är dagen då jag ska vara skogshuggare. Med en urusel morgon då jag blev väckt iallafall 10 gånger, i bakfickan så kommer det gå åt helvete. Grinig och jävlig.

Igår så for jag och Emilia till Andreas för att äta glass och kakor. Vi köpte även världens k00laste present..



högtalare i form av en hund. dom var bra.

May we all have our hopes, our will to try.

Nu när julen snart är här, betyder det att nyår är nära.
Nyår är en av de bästa högtiderna på året, klart bättre än födelsedagar!
Förra året hade jag roligare än någonsin och därför hoppas jag såklart att nyår iår iallafall blir i samma klass. För inte fan kan det bli bättre..
Det har varit ett ganska många frågor kring nyår.
Vart ska vi vara? Vilka ska vi vara? Vad ska vi göra?
Nu när jag säkerligen vet att mitt hem är tomt så är det definitivt ett alternativ, just med tanke på att det är i stan och därmed så slipper vi tänka på allt vad bussar heter.
Mat och skål med samma jävla gäng vi var förra året och sen drar vi party, right?
Sedan är det dags att glida ner på stan och göra en massa roligt som vi inte minns dagen efter. Det blir fint.

Happy New Fakking year.

leave out all the rest.

Fy jävla fan för att städa. Jag, Emilia och Frida har iallafall städat i minst 4 timmar idag, sen kommer kommentaren, "imorgon ska vi storstäda"..
Jag döör, på riktigt. Men imorgon ska jag banne mig smita iväg iallafall!  För jag ska ut i skogen och hugga en julgransjävel. Det tar säkert jättelång tid. Tur det! 

Jag har gömt mig inne på rummet, dels för att jag inte orkar städa mera, men mest för att Kajsa är störd i huvudet och skriker hela tiden. Men nu gråter hon hör jag allt.. ?
Det jag ville komma fram till är att hon blir värre och värre för varje gång jag kommer ner, jag bävar inför hennes tonåringsperiod. Då kanske hon kommer ända upp i Mathildas nivå. Hoppas inte.

Idag när jag dammsög så råkade jag förövrigt suga upp disktrasan som storasyster dammtorkade med. Det var roligt.

you better clean this up.

En ljudbok, ronja rövardotter spelas i hela huset. Julstädningen är på gång på riktigt. Helst av allt önskar jag att jag hade något annat viktigt att göra, så att jag slapp det hela på samma sätt som resten av familjen har gjort. Vi är 3 stycken hemma nu, av 7.
Listiga jävlar kanske man kan kalla det?
Efter städningen är gjord så ska jag ge förslaget att åka ut till Andreas som fyller 17 idag. Jag har inte träffat han på superlänge och dessutom så finns det alltid mat på kalas. (Jag känner hur Damgiano & Axel smittar mig med deras tankesätt.)


hold on, before it's to late.

Min julkänsla är trots allt inte ett dugg på gång.
Julstädningen har börjat lite smått.
Julskinkan griljerades igår.
Vi åt köttbullar och Prinskorv idag.
Rummet är fullt med julklappar och pynt.

Allt jag tänker på är för ett år sedan. Då jag precis idag satt på ett plan påväg till Nice, Frankrike. Tanken var god, vi var över 30 personer som firade jul där.
Men jul handlar om att spendera tid med sin familj.. Min familj var sjuukt många mil bort på julafton och i det ögonblicket bestämde jag mig för att aldrig åka bort över jul mer. Hela veckan längtade jag hem, dels för att jag inte hade julstämning med 25+ ute, dels för att jag var sjuk, dels för att jag kände mig ensam, och dels för att jag var nykär.
Det kanske var just därför nyår blev så bra, för att jag har längtat så sjukt mkt efter det?

Idag har jag varit en god syster, (om man bortser från tacklingar på isen) och hjälp till att städa vårat rum. Det var Kajsas saker all over men som sagt, jag är snäll.

before


after

So you’re the one I’ve waited on.

Det är bra konstigt. När jag väl kommer hem, så åker alla härifrån..
Mathilda har tydligen bosatt sig ute på Åstön och jag har ingen aning om när hon kommer hem, förhoppningsvis på julafton.
Emilia jobbar för en gångs skull. Det gör hon på julafton med. Vilket liv.
Eva-Britt ligger och är sjuk så jag försöker stanna på minst 3 meters avstånd från henne.
Och Frida är överallt och ingenstans. När jag klev upp imorse åkte hon. Kindah.
Kvar har vi Pappa och Kajsa. Idag åkte vi skridskor och spelade lite hockey, innan vi åkte och bowlade. Synd bara att ingen av oss kan laga mat, annars hade vi klarat oss utan dom andra.

Skridskoåkningen fick mig dock att bli iskall och jag åkte med min 11åriga lillasysters skridskor, så det bidrog till sjukt ont i fötterna. Jag har tråkigt och ett besvär.

I'll cherish every part of you.

Jag hatar människor, jag hatar trängsel, ändå var jag helt plötsligt i birsta, idag.. 4 dagar innan julafton. Fråga mig inte ens varför. Det fanns till&med väktare i havet av människor.Överallt också. Tänk yran så kan ni se det framför er.
På ÖB gick en grej sönder när jag nuddade den, såklart stod det en väktare bakom mig. Jag gav honom den trasiga biten.

Nu är jag äntligen hemma iallafall, säkert placerad i soffan framför tvn som visar Sverige - Finland.
Backlund står i mål. Han är en redig karl. Det är han och Regin, give me kinda.

Nu ska jag värma upp lite kinamat från gårdagen, med Eva-Britt sjuk och Emilia jobbandes så är det min och pappas lösning på mat. En bra tanke förstås!


Jag hittade vad jag ska köpa för mina julklappspengar.





We fight, we break up. We kiss, we make up.

Kvällen har spenderats på tåget fram till 19.00. Väntade sedan på syster som kom med bussen 20.00 innan slutligen köpte kinamat och åkte hem. Maten var gudomlig, det är nästan så att jag vill äta resterna till frukost imorgon.. fast bara nästan.
Alla är hemma förutom Mathilda men ändå känns allt så tyst. Kanske är det julstämningen som påverkar oss? Tissel hörs från köket där julklappsinslagning är i full gång. Själv har jag allt sånt klart så istället  ligger jag under ett täcke i soffan och njuter av att vara här.

Vi har hyrt film också, bland annat barnhemmet som jag känner på mig att jag kommer bli påtvingad. Jag kom på att jag inte har sett en skräckfilm på länge, och med länge så menar jag 2 år.
Skräckfilmer går inte så bra ihop med mig, de går inte ihop med mig alls. Iallafall inte om jag har planerat att kunna sova själv de närmsta månaderna..

NÅVÄL.



Try to stay out of everybody's way.

Kanske världens sämsta uppdatering men who cares.
Gårdagen blev inte som tänkt men ändå trevlig just på grund utav sällskapet.
Min sovmorgon förstördes av att en Damgiano som för en gångs skull var uppe i tid för skolan körde ut mig.
Det gjorde dock så att jag blev effektiv och faktiskt gjorde klart allting innan resan.

Var också på skolans julavslutning, som alltid är rolig.
Denna gången gjorde lärarna parodi på JBs program.
Jag kommer aldrig glömma Los Davidos i kjol och uppstoppad BH.

but it's time to face the truth.

ny dag, nya bestyr.
eftersom jag åker till Sundsvall imorgon så känns det som att jag har endel att göra.
Bland annat så har det mycket med julklappar att göra, slå in de jag har, köpa färdigt de jag inte har osv. Måste även sy klart klänningen. Också Packa förstås. Sen så har jag ju körlektion också. Gosh, varför klev jag inte upp tidigt?

we will never find the answers or know the reason why.

Jag sover inte. fan.

Det är lätt att falla tillbaka. Speciellt idag då det överallt har dykt upp saker som påminner mig om dig. Det har gått för länge, det är för längesen jag såg dig, det är för längesen jag pratade med dig. Men fortfarande kommer jag ihåg allt, dina ansiktsuttryck, din doft, ditt skratt.
Det kommer alltid finnas där, men det kommer inte du. Vi klarar inte ens av att hålla kontakten då vi gett upp varandra.
Det är synd. Så jävla synd.

Unforgettable.

can you see how much I need you right now?

Trots all min dötid så gör jag aldrig klart skolarbetet.. varför? jag är helt enkelt för jävla lat.
Istället går jag runt och gör saker som jag egentligen inte alls har någon nytta av senare i livet, idag gick jag helt seriöst och räknade hur många trappsteg vi har vi huset, bara för att jag var uttråkad.

Permanentprovet orkar jag inte gå in på alls och vi fick även reda på att vi har jullov nu. Helt plötsligt kindah. Vi trodde att vi skulle gå i skolan tills på Fredag men så blev det inte.
Helst av allt vill jag bara åka hem till Sundsvall direkt, men nu går ju inte det eftersom jag har bokat flera körlektioner för att jag trodde jag skulle vara kvar tills minst fredag. Man får helt enkelt gilla läget, så istället ska jag och Damgiano supa bort våra bekymmer imorgonkväll. Det blir nog fint.

Förresten vill jag ha skolkatalogen. Jag kan knappt namnen på dom i klassen längre.

there is nothing else to loose.

Engelskaprovet är avklarat, dock med tomma svar på mer än hälften av frågorna.
Jag har börjat sy på min klänning idag också, köpte ett lila band som jag ska sy fast i nederkanten.

Men det positiva idag var att min körlärare sa att det var dags att börja boka halkbana, och även titta över teori + körprov.

OCH NI KAN INTE FÖRSTÅ HUR JÄVLA BRA DET KÄNNS!

you are safe in my heart and my heart will go on and on.

varför satte jag igång tvn ikväll? Why?
Det var titanic som visades, en film som jag både hatar och älskar på samma gång.
Jag älskar den för att det är den finaste kärlekshistoria som någonsin blivit fångad på film, men hatar den för att den är så jävla tragisk och dessutom en sann historia. Nästa gång jag ser den ska jag försöka att inte fälla en tår, iallafall inte mer än fem gånger.

what a movie.


I'm living for the only thing I know.

Pluggandet behöver vi inte prata om, det gick rätt åt helvete.

Jag köpte en lila klänning idag, som jag tänkte bära på jul eller nyår. Men när jag kom hem och rotade i garderoben så hittade jag en klänning sen några jular tillbaka som jag istället ska sy om.
Det blir ett fint projekt, korta av 30 cm, försöka göra en ballongkjol och sy fast någon k00l detalj. Jag aeger.

På det sättet så sparar jag 350 spänn. Apropå det så fick jag även min julklapp av mormor idag. 1000 kronor lite för tidigt tackar man inte nej till, mobiltelefonen kommer närmare och närmare....

why can't you see, what you're doing to me?

Då var en ny vecka igång och det som håller mig igång är nedräkningen till den stora dagen. Det är sjukt mycket att göra den här sista veckan,
- engelskaprov imorgon
- permanentprov på onsdag
- APU-rapporten ska vara inlämnad idag
- Allt från estetisk verksamhet ska in

+ 4 körlektioner, jag ska hårdköra den här veckan. Wish me luck.

Nu ska jag ta upp engelskahäftet ur väskan och plugga litegrann. Peace.

Färgade Linser.

Jag har länge tänkt på att skaffa färgade linser men aldrig riktigt tagit tag i det hela, men nu när jag fick reda på att det finns en chans att få gratis linser hemskickade så känns det ju som att man borde passa på.
Jag tror nog att jag ska satsa på bruna linser, även fast möjligheten finns att jag kommer se mean ut.

Kolla in linserna här

though we're far apart, you're always in my heart.

Gårdagen blev galen, speciellt det minnet jag har från att vi sitter på en flakbil.. Festen var dock rätt död när vi äntligen kom dit efter att ha missat minst 2 bussar, dom som bodde där försvann så vi började vandra in till stan istället. Och jag tappade bort en hundring. För ovanlighetens skull så tog jag faktiskt nattbussen hem.

Söndagen - Tredje Advent har varit lugn med hunden som enda sällskap. Nu har mamma min kommit hem och kräver att jag ska laga mat till oss. Hon vet inte vad hon pratar om..

The best of us can find happiness in misery.

Jag har legat och kollat på "my super sweet sixteen" nu i 2 timmar. Det är.. chockerande. Som nyss då bruden som fyllde år fick en splitterny bil, men blev rasande för att det inte var den som hon hade tänkt sig. Liksom, vem blir inte glad över en bil? Jag dör.

Har nyss duschat och är strax påväg till Natalie, kvällen ser ljus ut. Jag är pepp som få, vi hörs imrogon!  ♥

you want a piece of me.

Ett bra avslut på veckan med vernissage och uppvisning av filmen som vi har jobbat så hårt med. Nu är det bara 2 inlämningsuppgifter kvar som ska göras och sen är ännu en 50poängskurs avklarad.

Jag, Matilda, Britta, Adam och Niklas kollade på idolfinalen ikväll och Kevin vann, precis som väntat. Med all rätt. Det enda jag oroar mig för nu är att höra vinnarlåten om och om igen på alla radiokanaler i Sveriges rike. Men vi får helt enkelt stå ut.

Nu ser jag framemot att sova ut imorgon innan det blir rejv, som förövrigt ska bli jävligt kul..
Goodnight fuckers.

you always want what you can't get.

Måste bara säga att nu när vi väl fått vinter så längtar jag så innerligt till våren. Då dom ställer ut solstolar på isen i badhusparken och det är tillräckligt varmt för att man ska kunna ta av sig jackan. Då snön reflekterar solen så att man får årets första färg. Då fåglarna kommer fram och börjar kvittra och man hör vatten från den smälta snön rinna ner i brunnarna.

Jag kom på att jag alltid har hatat vår & höst men inser nu att iallafall våren är helt okej ändå. Klart att sommar är det bästa som finns men det ovanstående... can't wait helt enkelt.

we can go anywhere we want.

årets jobbigaste dag började med teater hela förmiddagen och sen filmredigering i 5 timmar.
När jag väl kom hem så pluggade jag i 2,5 timme innan jag gav upp och var med damgiano istället.
Hade en tanke om att lägga mig tidigt men det sket sig I guess. Vi firar lucia imorgon, vilket innebär fika på skolan! Jag är glad över att jag har hoppat av luciatåget, jag förstod inte ens hur jag kom med i första taget. Big mistake. Det känns som att det är alltför seriöst för min del.

Men nu blir det iallafall godnatt. peace.

new look, new life.

Dagen har jag och M spenderat på Wargen, PC och käre Bauer. Nu har vi allt filmande klart och ska nu bara klippa ihop det så att vi får en fin film.
Efter skolan så var vi i salongen och hade egen hårvård. Och efter mycket tänkande under några veckor var jag säker på hur jag skulle ha det. Jag skulle klippa av det, färga det till en femma och göra några effektslingor.
Så blev det också, nu känns håret jättefresch men det känns fruktansvärt kort.
Det handlar väl om att vänja sig.



make up your mind or leave it alone.

Jag blir alltid lika glad när jag ser människor här i lilla östersund med timråkläder.
Det känns som att jag borde prata med dom bara för att vi har något gemensamt, något viktigt.

Idag när jag åkte buss hem så klev det på en kille med timråmössa och genast blev jag lite gladare, jag tänkte tillochmed ge ett snällt leende till honom när han skulle gå förbi. Ända tills han vände sig om och såg att runt hans hals så hängde en HV71halsduk.
 Alltså whooot? sådär kan man ju inte göra.. Bara en splittrad människa kan göra sådär, om ens dom liksom.
Jag blev condused och lite mer irriterad än vad jag tidigare var. Bestäm dig för fan.


they just dont trust what they can't explain.

Humöret är så lågt det kan vara, omotiverad, grinig och allmänt less.

Vi började filma på wargen idag så att vi iallafall skulle ha det gjort, sedan när vi skulle lägga in filmen på datorn så visade det sig att vi tydligen hade lyckats spela över hela intervjun som vi hade. Det kunde verkligen inte gå sämre, så nu har vi hur mkt som helst att göra imorgon eftersom hela filmen ska vara klippt och klar på fredag.  Skjut mig.

Tänkte en tanke om att jag skulle ta det lugnt ikväll men det kan jag glömma.
Har en massa skit att göra tills imorgon som t.ex bränna skiva, skriva rapport, klippa mamma.
Sen får jag se om jag lyckas hinna med att ta kort med Damgiano till filmen, who knows.

Later.

do you remember the first night we met?

Efter skolan blev även en till julklapp handlad, till mamma min.
Så nu har jag 3 kronor kvar på kontot, + en femma i fickan. Men kom snabbt på att jag inte har fått matersättning från skolan än så jag hoppas att jag får det riktigt snart. För annars blir det inte många julklappar inhandlade, också kommer jag stå där på julafton i mjukisbyxor och någon gammal tröja. Men som Therese sa,  all you need is love.

Höjdpunkten på dagen var defenitivt Sunes Jul med Axel och Damgiano,
fakking lööööv it.

never break down.

Förmiddagen har spenderats i CPrummet med pinball. Det har varit chill.
Nu försöker jag faktiskt jobba, har precis lämnat in 3 arbeten på fronter som jag precis fått gjorda.
Fick även reda på vilket betyg jag fick på senaste Svenskaprovet,  litteraturhistoria, remember?
Anyhow, jag gick rätt mot ett IG högst ett G, det var jag säker på. VG+ blev slutresultatet.
Applåder till mig, wihi.

this clock never seemed so alive.

Nu är all dans över för iår, det känns sorgligt kinda. Men nästa termin börjar vecka 6 och då tar vi allt från början.

Helgen är även den över och imorgon blir det skola igen, men veckan ska gå åt till att spela in en film så jag är nöjd.

Nu ska jag och Emilia soooova. NIGHT NIGGAHS!

and blame turns into shame.

häromdagen berättade min syster att vi inte ska fira jul hos kusinen iår.
Nu är jag riktigt besviken, som alltid då man förväntar sig en sak men det blir på ett annat sätt.
Det mysigaste jag vet är att vara där i Hässjö mitt i skogen med en massa folk. 
Nu blir det en jul hemma i huset i Allsta istället, med bara våran familj. Jag tror inte att det har hänt förut, tur att vi är en relativt stor familj så att det inte blir en massa dötid. Fakker.

you got to let me inside even though it hurts.

Jag kan inte klaga på första föreställningen, men jag kan lätt göra det bättre. Tur att det är 2 föreställningar kvar så att jag slipper må dåligt över att inte ha gjort mitt bästa.
Idag var Niklas och Matilda på showen och tittade, det blir alltid roligare när det är några man känner i publiken. Då känns det som mer värt på något sätt..
Imorgon kommer Emilia och Mami och tittar, tror även jag hörde att Ace skulle komma. Det blir mysigt!

Kvällen spenderades på Östersunds lilla biograf med Kååålen och Liiindholm. Vi kollade på Twilight som jag längtat efter hur länge som helst med att se. Och den var verkligen så bra som jag trodde att den skulle vara. Om inte bättre.


if you love me, wont you let me know.

Genrepet igår gick sämre än sämst då vi inte ens fick dansa vår sista dans pga dom inte visste vad vi hade för låt. Våran danslärare kommer inte vara med oss ngt i helgen heller så vi är lämnade åt ödet..

Men nu är det en ny dag och jag vi är påväg till våran första föreställning som börjar klockan 15.  Ett bra läge att rusa såg jag. Pussss.

don't look back in anger.

jag ska berätta en sak som inte funkar. det funkar inte att bo kvar hemma längre.
jag ville faktiskt bo kvar så länge som möjligt just becase allt som har med ekonomi att göra, men bråkar man varje dag så funkar det verkligen inte. Jag behöver inte någon som lägger sig i allt jag gör och säger. Jag vill kunna bo och göra precis som jag vill. Men då krävs fan ett eget boende och pengar.

eller så får någon ha mig som husdjur, det funkar väl?

don't give up on me before I'm ready.

Salongen hela dagen today vilket alltid uppskattas.
Halv 9 hade jag en kund, han var köksmästare på mr husman och det gick alldeles toppen.
På eftermiddagen gjorde jag klart en uppgift som gick ut på att göra en uppsättning innehållande svinrygg, loops och flätor, fakking assnygg blev den förövrigt.
Så för att sammanfatta det hela har det varit en perfekt dag, kvällen spenderas förmodligen på frösön för att kika på innebandy men who knows?


just call my name.

Det finns inget intressant att säga om dagen, så därför skippar jag det. Fick en stresschock när jag glömt att mamma min skulle få låna min jacka från klockan 5 och klockan var 16.45. Sprang igenom halva stan med Damgiano i släptåg, (jag hatar att gå fort då det är halt.) Hann dock nästan.
Bjöd sen mister D på mat och övertalade honom att baka paj till mig, men eftersom maria&Linn kikade förbi och att det krävdes både ork och även en sväng till affären så blev pajen inte klar förrän vid halv 11. Sen vägrade pojkspolingen gå hem i snövädret så nu tar han upp all sängplats. Snarkar han så är han död.

OVER.

I called your number several times, just cause I thought you would answer.

Av någon konstig anledning så håller aldrig mina mobiler i mer än ett år. Och nu när mobilen stängs av 20 ggr per dag, har slutat kunna sända sms och glappar i uttaget så är det dags igen. Problemet är att jag verkligen inte har några pengar, och det känns inte som någon idé att önska sig i julklapp heller. Jag är inte värd en hel mobil. Höhö.

Så länge det finns mp3, kamera och billig så är jag nöjd.
Den här är söt. Bara 1100, huh?



Look at this photograph, everytime I do it makes me laugh.

Körlektionen gick toppen, trots den tidiga morgonen. Nu är även enkelriktat avklarat, nästa gång tar jag mig an rondellerna, jag ska verkligen anstränga mig för att ta körkortet så snart som möjligt.

Nu på eftermiddagen har jag följt med maria då hon provat balklänningar på Parelle.  Det var en riktigt duktig gubbe som hjälpte till och gav en massa tips. Och dessutom så får man en provtid gratis. Lätt värt för alla som ska på nästa studentbal alltså.

Jag skickade ju in kort för framkallning förra veckan och idag fick jag dom. Riktigt kul att se framkallat, det blir som en helt annan grej än att se dom på datorn, dessutom så kommer jag ju alltid ha kvar dom även ifall datorn skulle krascha. Jag måste lära mig att förvara allt någonannanstans dock.



You used to shine so bright but I watched all of it fade.

Då var den första av de 2 estetiska veckorna igång. Något som jag trodde skulle vara 2 veckor full av lek har förvandlats till 2 veckor full av arbete. Sedan jag började på JB är jag inte van vid pluggandet, och helt plötsligt kommer det, på estetisk verksamhets kursen. Det måste vara något fel. Nåväl, som projekt ska jag och MK göra en film om östersunds alla fördomar. Det kommer bli en mycket fin film.

Hade även mina sista danslektioner för året ikväll. Nu är det bara uppvisningen kvar och jag är nervös redan nu, jag kommer behöva ägna minst en halvtimme varje dag åt träning bara för att jag är så fakking efter. Men det löser sig förmodligen.

Imorgon har jag körlektion 07.30, därför säger jag godnatt.  ♥

RSS 2.0