Amazing.

Idag tror jag att läget är stabilt.
Vaknade för en timme sen och åt en skål med fil bara för att få något i magen.
Hittills har inget illamående attackerat mig så jag hoppas att det är borta.
Kroppen känns dock väldigt slut så jag skippar nog träningen idag.
Jag hade bokat in mig på MRL och är verkligen sugen på att testa men får försöka boka in det någon gång i veckan istället. Jag är lite osäker på hur många dagar det är okej att träna, jag har tre pass inbokade, måndag, onsdag och fredag. Tror ni det blir för mycket om jag slänger in ett pass på tisdag också? Det enda som sätter stopp är väl egentligen om jag får samma dödliga träningsvärk som jag hade efter bodypumpen i Onsdags. Vi får hoppas att jag klarar mig ifrån det. Nog om träning.
Jag ska försöka ta mig upp ur sängen och skruva ihop soffbordet som pappa kom med igår, som jag har längtat efter ett nytt soffbord! Vi får se hur det blir. HÖÖÖÖÖRS!

Same old.

Idag är en dålig dag.
Jag har blivit antingen magsjuk eller parasitsjuk.
Tre spyattacker hittills, just nu ligger jag så stilla jag kan i sängen för att slippa gå upp igen. Magen är tom, väldigt tom och jag vet att jag borde få i mig något. Främst något att dricka men jag törs inte. Att spy är verkligen det värsta jag vet och tro mig, jag gör allt som står i min makt för att slippa skiten.
Jag ringde Damme och stortjöt för att jag tyckte så synd om mig själv, och för att han borde ha varit här och tagit hand om mig. Egoistiskt, I know..

Reasons.

Sicken lugn och skön fredag.
Jag är helt slut och har redan sovit 3,5 timmar på eftermiddagen.
Det var meningen att jag skulle titta på lite fina filmer, nu när jag inte har någon kille som klagar över genren. Men konstigt nog så kan jag inte hålla ögonen öppna.
Imorgon kommer pappa, eva-britt och Kajsa hit till parasitstaden,
Kajsa tävlar i friidrott hela helgen så jag hade tänkt att åka och heja på henne lite. Det är riktigt roligt att vara med på tävlingarna då man har en så talangfull lillasyster. Jag har sagt det förut och säger det igen, undra vem hon brås på?
Sen så är det ju faktiskt Kajsas födelsedag imorgon också, 14 hela år fyller hon och jag har inte lyckats trolla fram någon present. Hade hon varit lite yngre hade jag kunnat köpa en målarbok och varit sjukt nöjd över presenten. Men nu duger inte det heller, nu ska det helst vara presentkort fick jag höra.
Jag gillar inte riktigt att köpa presentkort så jag får se vad jag stressar fram imorgon, någonting måste det ju iallafall bli. Annars kanske jag inte är så populär.
Pappa tar med sig mitt nya soffbord som jag köpte förra helgen också, skönt att slippa det lilla rangliga bordet som jag ändå stått ut med i ett halvår.
Jag hade kunnat visa upp min nya hårfärg om det inte hade varit så att jag är nyduschad och har håret i en turban (eller tulipan som jag kallade det i yngre dagar). Maria gjorde mig fin i Onsdags och jag är supernöjd!
Bild får helt enkelt komma senare, nu kanske det är sovdags.

Let your smile shine.

Idag är min kropp ungefär lika pigg som en 90-årings.
Jag har aldrig i mitt liv haft en sån träningsvärk som nu, vilket kan bero på att jag inte tog till mig alla råd om att inte ladda upp med så mycket vikter på bodypumpen. Kaxiga tjejen lägger upp vikter som bara den och kör igång.
Ha! Nog har jag lärt mig. Jag vaknade imorse med en fruktansvärd träningsvärk som sagt, MEN också med en arm som inte alls funkade som den skulle. Den gick inte att hålla rak, den gick inte att böja och det strålade smärta genom hela kroppen bara jag knöt handen. Efter ett par timmar på jobbet var jag tvungen att avvika, det visade sig att jag har fått en inflammation i muskeln. That's just great. Jag har köpt voltaren (våldta ren) som Damme så snällt smörjer in min överdimensionerade arm med. Jag lovar mig själv, och alla er där ute. Nästa gång ska jag ta det lugnare.

Yum.

När jag blir sugen..

It's running wild.

Dagen har gått enligt planerna, men aldrig kunde jag ana att jag skulle vara så slutkörd redan klockan 19. Det blev en halvtimme på crosstrainern imorse, nog blev jag trött men oj vad skönt det kändes! Mina vanliga dagsrutiner kunde inte inte följas riktigt idag vilket har gjort så att hela dagen blivit konstig. Men det handlar väl bara om att vänja sig och skaffa nya rutiner, allt går bara man vill!
Jag tog en sväng på stan då jag slutade för att fixa lite småsaker, hade siktat in mig på ett par byxor från gina men när jag väl stod där i provrummet så tappade jag lusten. Nu ångrar jag mig en aning men de finns nog kvar ett tag till..
Nu tänker jag faktiskt sätta mig ner med en bunt räkningar och sen belöna mig själv lite genom att beställa vårkläder. Ibland måste man få drömma om varmare dagar.

We're halfway there.

Jag har väldigt svårt för Östersund för tillfället.
Hur jag än vrider och vänder på tankarna så finner jag inte en enda positiv känsla för vinterstaden. Nu när det helt plötsligt har blivit plusgrader och halt som fan på vägarna så kan man missta mig för en grinig unge på tre bast.  Not very nice.
Idag skrev jag in mig på gold's gym, tummarna upp för mig!
Hårdträningen startar redan imorgon, 06.15 hämtar Jessica upp mig för en tur på crosstrainern innan det är dags för jobbet.
På Onsdag släpar vi oss iväg på bodypump 06.30, my god.
Gruvar mig lite inför det där passet faktiskt, min kondition är inte riktigt på topp och jag vill inte ta ut mig så att jag spyr direkt. Men.. måste man så måste man. Tänker ju aldrig ge upp då det är så många okända människor runt omkring, HAH!
Det handlar helt enkelt om att lura sig själv, jag lurar mig iväg på det här passet!
Imorgon rullar slantarna in och jag tänker testa på kinect - your shape fitness.
Kan vara ett bra sätt att aktivera sig på hemmavid. Bra tanke!

Don't you cry no more.

Lördag och snart hockeydags.
Det blev en lång resa igår då vi tog bussen istället för tåget,
4 timmars restid närmare bestämt.
Men nu är vi i underbara sundsvall och myser på.
Matchen blir spännande, jag hoppas att jag kommer hem med ett gott humör men man vet ju aldrig med den här sporten. Inte nog med att vi håller på olika lag, vi håller på olika lag som dessutom är varandras största rivaler. Ni förstår nog att det lätt blir dålig stämning efter derbyn. Livet är inte alltid en dans på rosor.
I stort sett är det matchens utgång som påverkar mitt humör för resten av dagen, det är ju helt fantastiskt.

You said move on, where do I go?

Kom precis hem efter att ha varit och simmat med Matilda.
Jag tycker det är bra underligt att kroppen blir så hemskt trött efter att man har varit i vattnet. Just nu kämpar jag för att hålla ögonen öppna, iallafall tills min man kommer hem. Det är ju så mycket mysigare att somna tillsammans.
Imorgon är det redan torsdag och på fredag drar vi till Sundsvall och pappsen.
Timrå - Modo på lördag, det ser jag framemot, trots att det kan bli lite bråk.
Något mer jag ser framemot är sovmorgon, ååååååh!

Are you ready?

Som jag nämnde i förra inlägget så är jag helt insnöad på sommaren just nu (hahahahahh, det där var ju bara för kul). Jag drömmer mig bort till varma morgnar, högklackade sandaler, solglasögon och brun hy.
Vårkatalogerna har kommit och jag tänkte precis sprätta plasten och göra mitt bästa för att inte "råka" beställa hem något redan nu.
Kampen för beach -11 går fan bra, lånade vågen hos moder i söndags och såg till min förvåning att två kilo har försvunnit på en ynka vecka. Way to go!
Nu förstår jag såklart att kilona inte kommer rasa på detta sätt ända fram till sommaren men det är en hygglig start. Synd åt mig att jag anser att vågen är tråkig, annars kunde jag ha gjort en viktdagbok. HAH! Nog om det.
Nu är det dags för kaataaloogeer.
Jag i sommar.

If you ever see her.

Jag är har ett oförskämt gott humör idag!
Det är bara att tacka och bocka för att man ibland har turen på sin sida och är glad även fastän man inte har någon egentlig anledning.
Idag var det världens påskväder, -5 grader och strålande sol. Synd att jag inte kunde njuta av det utan fick snällt sitta inne och kika ut genom fönstret.
När jag väl började min promenad hem så hade det blivit ordentligt kallt och då jag kom fram till frösöbron så såg det ut som att jag skulle gå på bron till helvetet. Dimman låg så tät att man inte såg någonting alls, själva frösön syntes inte ens, inte ens lamporna i slalombacken lyckades tränga igenom.
Jag längtar ihjäl mig efter sommaren, no kidding alltså.

Heaven is a place nearby.

Jag fyndade ett par supersöta örhängen härom dagen.
Annorlunda och med en touch av sommar, love! ♥

But if you could find a reason to stay.

Sov ut till klockan 11 idag, välbehövligt!
Jag har precis kommit ut ur duschen och ska inom kort fixa till mig lite innan jag tar en promenad till en klasskompis från högstadiet vid namn Sandra. Det ska bli riktigt roligt att träffa henne igen och catcha upp lite. Sånt händer alldeles för sällan.
Efter det väntar söndagsmiddag hos mamma med bingolotto, i vanlig ordning. Mysigt att komma hem och få maten serverad lite då och då, har jag tur vinner jag miljoner. Jag ger inte upp den tanken ska ni veta.
Ikväll kommer min fästman (haha) hem igen. Två dagar ifrån varandra räcker gott och väl för mig, alldeles lagomt.

I wanna go home.

Här sitter jag en lördagkväll och gör inte ett smack.
Jag hade många valmöjligheter men valde faktiskt en lugn hemmakväll. Det var så längesen jag var hemma helt ensam så det här kan nog behövas. Jag ska lägga ansiktsmask, fixa naglarna, läsa en tidning, titta på tjejfilmer och lägga mig över hela sängen. Det är konstigt hur mycket man kan sakna utan att veta om det. Nog för att jag älskar att ha en sambo så är dom här stunderna värdefulla.

The flow.

Åh, imorgon när vi vaknar är det fredag ffs!
Den här veckan har gått superfort för mig så det är bara att tacka och ta emot.
Imorgon så kommer alla mina fina frisörtjejer hit för att mysa och catcha upp.
Det ser jag verkligen framemot, bättre start på helgen går knappt att hitta.
Det pratas om utgång på lördag men inget är bestämt för min del, jag får se hur mycket energi och lust jag har till det. Det är inte bra med för mycket planer.
Vi har ägnat hela kvällen till att tvätta och vara hundvakt, eller ja..
Då det är min hund så kan man kanske inte använda det ordet.
Nu är det dags att hämta sista omgången tvätt och sen gosa ner i nytvättade lakan!

Maybe baby.

Tisdagkväll och trött som vanligt.
Det har blivit klent med sömn den här veckan
men förhoppningsvis går det till sig snart.
Just nu ligger jag i soffan och drömmer mig bort,
hur gött hade det inte varit att ligga på playan just nu?
Det blir inom kort helt enkelt, ser framemot att boka en resa nu.
Det betyder att jag måste rusta mig för beach 2011 på en gång,
jag har faktiskt redan startat! Promenerade till jobbet påbylsad (?)
som en liten unge med täckbyxor, vantar och mössa. Dessvärre så var det inte så kallt ute vilket resulterade i att jag svettades halvt ihjäl. Men nu vet jag det tills imorgon (då det förmodligen kommer vara freezing just därför).
Tog en tur till badet idag med Nina också, det enda negativa med att simma är att håret blir så sjukt risigt. Dags för en intensivkur på direkten.
Nej nu ska jag återgå till att vänta på min fina som är ute på vift,
blir ett par supernatural-avsnitt innan jag stänger ögonlocken.

Clean.

Godmorgon, godmiddag, godkväll.
Ligger fortfarande och slappar i sängen, men vaknade redan klockan 11.
Då vi har varit så dumma att vi har vänt på dygnet så tänkte vi dygna inatt för att komma in i rätt rytm igen. Men det funkade inte riktigt så vi slocknade vid 6 imorse men hade som tur var ställt klockan. Bra trött nu men huvudsaken är att jag somnar i tid ikväll. Ikväll drar vi till mamma min för middag och bingolotto, tro inte att jag ger upp drömmen om högsta vinsten, jag kanske är miljonär innan dagen är slut?
Till veckan tar jag upp träningen igen, tänker trotsa parasiterna i bassängen (om det nu är kvar några där) och simma ett par gånger. Kan vara den skönaste träningen som finns.
Det blir promenad till och från jobbet också, något som jag har blivit dålig på såhär i vintertider. Jag längtar till sommaren då det är ljust i princip hela dygnet, är det bland det skönaste som finns att ta en powerwalk till jobbet.

A whole new world.

Nu tänkte jag ge mig på att försöka skriva ett inlägg som jag inte riktigt vet hur jag ska formulera. Med anledning av att det nu verkar ske många "mystiska" händelser omkring i världen gällande bland annat döda fåglar som fallit ner från himlen.
Ni har säkert läst dessa artiklar men här kommer några länkar.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8377906.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8380146.ab
http://www.expressen.se/nyheter/1.2282077/8000-duvor-i-italien-foll-ner-doda

Det verkar vara väldigt delade åsikter om händelserna.
Vissa anser att det är något som bara händer och att det inte finns någon förklaring till det, andra håller fast vid att dessa djur har dött av naturliga skäl och några påstår att det är början på någonting värre såsom jordens undergång.
Jag är kluven i frågan, att det hela har naturliga skäl såsom kyla osv. tror jag inte ett dugg på. Jag tillhör en av många som är övertygade om att människans livsstil förstör jorden, sakta men säkert. Skulle det kunna vara något sånt som ligger bakom? Hål i ozonlagret eller liknande? Jag har faktiskt ingen aning.
Något som däremot är lite intressantare är alla dessa konspirationsteorier.
Det finns teorier om allt och personligen så tycker jag inte att allt är trams, jag har en god vän som är riktigt intresserad av det här och han har berättat många sjuka saker som faktiskt stämmer mer än vad många tror. Har ni någonsin tittat på Zeitgeist? Har ni inte gjort det så allvarligt, titta och håll sinnet öppet. Det finns faktiskt mycket som vi aldrig någonsin kommer att kunna förklara. Jag rekommenderar verkligen filmen då de tar upp 9/11.  Här kommer länkar.
World trade center del 1 av 4.
World trade center del 2 av 4.
World trade center del 3 av 4.
World trade center del 4 av 4.
Ge det en chans, varje länk går till en del som är cirka 9 minuter lång, och så mycket tid har ni väl? Gillar ni det inte så skit i att titta på de andra delarna av filmen.
Men tro mig, det är värt att se.

Keep flying high.

Semestern börjar närma sig sitt slut och jaa, det känns.. okej.
Jag är inte riktigt gjord för att vara ledig alltför mycket, precis som jag har tagit upp i andra inlägg så har jag ett ganska stort krav på mig själv att göra nytta. Även fast jag börjar lära mig att slappna av så trivs jag, trots allt bäst då jag har ett jobb att gå till på dagarna. Två dagar ledig varje vecka räcker nog åt mig, tänka sig.
Något jag verkligen skulle kunna tänka mig å andra sidan är att jobba sex timmar om dagen, 75% alltså. Det skulle nog vara det ultimata för mig då jag ofta känner att jag inte hinner med allt jag vill på veckorna.
Upp 05.30 varje dag, på jobbet 06.45 och kommer inte hem förrän vid 16.30 då man måste laga mat, diska och jävlas med tråkiga hushållsysslor. Då jag väl är klar med allt känns det helt enkelt inte som att jag orkar mer. Jag orkar inte göra mer än att sätta mig vid datorn och invänta läggdags. Det är helt galet.
Även fast jag vet att det är såhär livet ser ut för de flesta människor så vill jag inte nöja mig med det, jag vill hinna leva också. Kanske får jag det jag vill ha, kanske inte.

Make way for the king.

Det är nära en snöstorm ute, våran lilla promenad fick vara nog med utetid för dagen. Lika bra att ligga inne och titta på någon sweet film när man har chansen.
På dessa slappa dagar så har vi tittat oss igenom rätt många,
om jag ska rekommendera någon så säger jag:
titta på The Experiment och Black Swan.
The Experiment är en film som man blir frustrerad av,
men man får sig en tankeställare, got to love that liksom.
Black Swan är rätt konstig innan man förstår saker och ting,
men även den lämnar ett litet frågetecken efter sig.

I want the best of you.

Ännu en dag till ingen nytta.
Vaknade klockan två och har inte tagit oss upp ur sängen än.
Ett annat sätt att se på dagen är att vi har sovit ut, ätit en god frukost i sängen och chillat framför King Kong som lämpligt nog började strax efter att vi vaknat. Jag väljer nog att hålla mig till det sista synsättet. För det är ju faktiskt semester och är det någonting jag behöver så är det att slappna av och vila.
Det är bara en inpräntad vana att man alltid måste aktivera sig för att må bra,
jag har lärt mig nu. Jag har lärt mig att ta dagen som den kommer och inte stressa upp mig ifall det inte blir ett skit gjort. Jag är nöjd och det är vad som är viktigt, vem är det egentligen som säger att man inte får sova till klockan 14?
Vem har bestämt att man ska äta middag klockan 16 och inte frukost?
Och sist jag tittade i lagboken stod det inte att man behövde sova innan klockan. 03.
(Som om jag någonsin har tittat i lagboken.)
Nu ska jag återgå till att inte göra ett skit. Tack och adjö.

Love.

Justja! dom, dom dooooom! Vi har förlovat oss! ♥

Darling.

Den nya skönheten.

After many hours.

Nu när jag är inne i vääärsta blogglivet så kan jag ju
passa på att berätta vad jag fick för fint i julklapp!
Jag fick ett kinect! Helt oväntat faktiskt då jag hade hört att alla var slutsålda och pappa spelade dum när jag försökte förklara vad det var för något.
Jag fick tre (!!!) likadana böcker. Får kanske skylla mig själv då jag önskar mig samma sak av flera personer, är det någon som vill köpa en bok till ett vettigt pris av mig så säg till!
En ny, fin, god parfym!
Ett strykjärn + strykbräda fick jag, lika bra det kanske
då jag aldrig i mitt liv skulle få för mig att köpa själv.

Tre stycken presentkort på MUS, får se till att inte handla upp hela butiken..
Sen så fick jag pengar, som alltid då man har passerat 15 år.
Pengar som fick bidra till denna fina dator.
Sen, nästan bäst av allt!
En verktygslåda! Gissa hur vuxen jag känner mig nu?

Depend.

Okej, nu mår jag bättre.
Anledningen till att jag var på dåligt humör tidigare berodde på mina kända humörsvängningar. Jag och Damgiano hade ett rejält bråk imorse, vilket också kom till följd av mitt dåliga humör. Efter någon timme på stan så hade jag lugnat ner mig och vi kunde bli sams i samma sekund som jag kom hem. Från stan fick jag med mig en så jävla ny, snygg och älskad dator. Nu kan vi snacka om lycklig tjej minsann, jag har nyss suttit och lekt med webcamen som en liten fjåårtis och även laddat ner HD-filmer, nu är det ju fan läge att koppla datorn till Tv:n liksom.
Nu när jag har en ny dator och när det faktiskt är ett nytt år (gott nytt år) så loovar jag att ta tag i bloggdesignen.. Bara jag får energi till det så ska det fixas, störigast ever är ju att texten blir så väldans ihoptryckt i inläggen. Förstår att det är jobbigt att läsa men som sagt, snart fixat, promisee!

Leave me alone.

Vissa dagar är inte bra, inte bra alls.
Det här är en sån dag, igår var en sån dag.
Nu är jag minst sagt less. Det känns fullständigt onödigt att vara ledig från jobbet, såna här dagar är det nästan bättre att jobba och ha något att göra än att vara hemma och bli frustrerad. Jag har vänt på dygnet och det är hemskt, jag vaknar med världens ångest då klockan redan har passerat 13.00.
Jag vill ha något att göra resten av de lediga dagarna men ingenting känns aktuellt.
Jag skulle vilja kalla detta en hemsk start på det nya året.

RSS 2.0