Testing, testing!

Nu har äntligen blogg.se's app till iphone kommit ut, så man måste ju testa mobiluppdatera.
I veckan har vi varit på TBA i åre, jättemysigt men damn vad trött och utsliten jag känner mig. Nu är det tur nog bara en jobbdag kvar innan vi tar helg och åker till Sundsvall. Damme tog körkort i tisdags så nu har jag en egen privat chaufför, finally!
Matdags nu!


Coz everybody wants to party with you.

Någon vecka har passerat och det har även min födelsedag gjort.
Jag är numera 21 år och känner mig rätt nöjd med det.
Min födelsedag blev bättre än vad jag någonsin kunnat tro, efter en halv dags arbete så mötte jag upp Matilda för en lunch på stan. Åkte sen upp till min fina mamma där vi hade lite födelsedagsfika, jättemysigt att få komma "hem" och fira som vanligt. Vid sextiden gick jag, damme och felix hemifrån för att försöka charma oss till ett bord för 15 personer på olearys. Det gick smidigare än förväntat så vi beställde gott att dricka i baren och inväntade alla mina fina vänner som droppade in, en efter en. Vi drog oss hem vid 01 tiden efter god buffé, lite drinkar och mycket dans.
Jag hade den roligaste kvällen på länge och det värmer i hjärtat då jag tänker på att jag har så många fina som vill vara med och fira mig.
Den dagen kan jag leva på länge framöver!

I'm caught up in your smile.

Jag mår bättre och är nöjd med livet.
Igår var jag tillbaka på jobbet igen, vilket känns lika trist som vanligt.
Åter igen spökar tankar i huvudet, "är det såhär livet ska vara? jobba, jobba, jobba tills du stupar". Det kommer ta några dagar innan jag är inne i jobbandet,
men fram tills dess kommer jag vara lite nere. Jag vet hur det funkar numera.
Min kärlek är äntligen hemma och gör min vardag strålande.
Tänk vad mycket det gör att bara ha någon att komma hem till, någon att laga middag med och någons famn att somna i. Jag är fortfarande så kär att det nästan gör ont och det känns helt fantastiskt. Jag är lyckligt lottad, tacka gud för det.

For a second you were here.

Jag är trött på att vara hemma. Less på att ringa jobbet och säga att jag är sjuk igen. Jag har fått nog av att ligga i sängen och apatiskt stirra upp i taket för att min kropp inte orkar röra sig. Jag vill bara ha ett slut på det här, det måste väl finnas någonting man kan göra för att jag ska slippa vara sjuk hela jävla tiden. Vart finns hjälpen?
Hur många gånger ska jag behöva tjata på hälsocentralen att ta mig på allvar och försöka hitta en lösning? Ska jag ha det såhär resten av livet?
Jag försöker trots allt så gott jag kan, jag jobbar även fast jag inte känner mig frisk. Det är bara då det är som värst jag är hemma, efter tjat från närstående som får mig att förstå att jag är en idiot om jag går på jobbet då jag mår så dåligt.
Förlåt för ett väldigt gnälligt inlägg, men ibland måste man få skriva av sig bara.

Why are we out of time?

Igår vaknade jag med en början till förkylning, ni vet tjockt av slem i både halsen och näsan? Jag hade en bil att besikta så jag hoppade upp, besiktade bilen (som icke gick igenom) och åkte vidare till jobbet. Efter halva dagen hade min början till förkylning utvecklats till ett ordentligt jävla snor och nyskalas.
Huvudet dunkade och jag beslutade mig för att åka hem och sova bort det hela.
Då jag en timme senare vaknar till så är jag blöt av svett och skakar för att jag fryser så mycket. Ja, febern beslutade sig alltså för att komma också, helt fantastiskt.

Jag är alltså hemma idag och mår förjävligt rent ut sagt.
Vaknade av att Patrik ringer och berättar att första älgen har blivit skjuten för Helga. Hur kul är inte det? Duktiga lilla Helgis.
Internet har beslutat sig för att vara långsammare än någonsin idag och jag hittar ingenting att göra. Ingen serie att titta på, inga filmer jag känner mig manad att se. Fyfan vad livet kan vara tråkigt ibland.

I'm in this for good baby.

Igår hookade jag upp med Vorne för att kika på modelljakten.
Då vi kom fram till gamla teatern gick det knappt att ta sig fram på grund av alla förväntansfulla tjejer som kanske, kanske skulle kunna bli modeller. Vi lyckades få en hyfsad plats så vi iallafall såg någonting, i juryn satt Mathilda och såg allmänt cool ut. Efter 40 minuter blev det en paus och vi lyckades få en pratstund med M. Hon berättade bland annat om hur uttagningen egentligen går till och vad som görs "bara" för att det ska bli bra tv. Intressant att höra, I looove insiderinformation.

Efter gamla teatern gick jag hem till mamma och blev bjuden på middag och vin. Det är så mysigt att komma hem till mamma numera.
Vet ni vad som väntar nu? Garderobsutrensning!
Nej, det blev aldrig gjort sist..

Can you remember the first time?

HELG!
Ojojoj vad jag ska sova inatt, jag längtar efter att lägga mig i nytvättade lakan och veta att jag får sova precis hur länge jag vill.
My love åker till hammarn idag och blir borta ända tills nästa söndag vilket känns ganska crappy om jag ska vara ärlig. Men jag kan inte låsa fast honom i lägenheten direkt, alla har olika intressen och en egen vilja. Det är en lite svår balansgång det där då man är i ett förhållande. En del av mig vill protestera, skrika och stampa i golvet då Patrik säger att han ska iväg, samtidigt som mitt bättre jag får mig att hålla käft och låta honom göra det han vill. Det blir vad man gör det till helt enkelt.

I helgen kommer två (!!) av mina systrar hit till Östersund, Kajsa ska tävla i friidrott och Mathilda ska vara gästdomare i modelljakten som har castings här imorgon. Tänk vad långt hon har kommit för att vara blotta arton år. Det är inte utan att man blir lite stolt. Sjukt kul för henne hur som helst, vi får se om vi hinner ses innan hon drar tillbaka till Sundsvall. Kajsa verkade upptagen hela helgen men henne kan jag ju träffa då jag åker österut igen.
Fotboll är igång här hemma så det blir till att mysa framför tvn de sista två timmarna innan Patrik åker. Adjö.

RSS 2.0