FyndarN.

Idag har jag hunnit med mycket!
Tränade en sväng med Jessica imorse och på lunchen åkte jag och Petra till outleten.
Tydligen så startade någon rea där då allt kostade 50 kronor. Hade egentligen inte så hemskt höga förväntningar men... Fyfan vad bra! Så bra att jag och Damme gick dit efter jobbet med. Det här hittade jag.

En kort topp, perfekt med ett långt linne under!
En helt vanlig GUL t-shirt från frank dandy.
Svart skjortklänning, ser bättre ut i verkligheten dock.
En beige superskön topp som blir helt perfekt med bara ben och skärp i midjan !
ROSETT!
Kortärmad kofta som tydligen blev väldigt skrynklig under promenaden hem.
Svart virkad bolero som var väldigt svår att fota.
Också ett par jeans och ett par ljusa supersköna kortbyxor.
Damme hittade 2 par jeans från Levis, en kofta och en tisha.
Vill ni gissa hur mycket allt detta gick på?
Jo 650 kronor. Wiiihoooo!
Alltså, 3 par jeans + ett par kortbyxor och 9 överdelar för 650 spänn. Fyfan, det får man fan inte ens ett par levisjeans för i vanliga fall. LYCKLIG TJEJ!

This is a warning.

Vet ni vad? Nu är det helg igen!
Jag tycker att veckorna går så snabbt numera, vilket jag egentligen inte klagar alls på men vart tar tiden vägen egentligen? Ju fortare tiden går desto fortare försvinner snöstormarna. Usch, snacka om att vi har blivit snuvad på våren.
Nu är jag iallafall i sundsvall, underbara sundsvall.
Varje gång jag är här känner jag att den här staden är så jäkla mycket mer tilltalande än Östersund. Nu när jag tänker på det så är det typ endast på storsjöyran som jag är glad över att bo i lilla Östersund mitt i ingenstans.
Kanske är det Sundsvall jag flyttar till i framtiden, who knows?
Vi får se vad helgen har att bjuda på, det har pratats om både anglingstävling och himlabadet. Sen så är jag gaaanska sugen på att shoppa upp lite lön.

Maybe if I act like that.

Jag har fruktansvärt frustrerad för tillfället.
Då de där rackarns deklarationspapprerna aldrig dimper ner i brevlådan så vill jag logga in på internet och titta om jag får någon restskatt eller ifall det blir ett tillskott i juni. Men såklart så hittar jag inte sladden till bankdosan. I vanliga fall använder jag inte sladden utan kör den krångliga vägen med bara dosan istället, pga lathet i guess. Men när man skulle göra det här så var tydligen sladden nödvändig.
Jag försöker komma på när jag sist hade den men inser att jag förmodligen inte ens tog med den när jag flyttade. Det är ju helt fantastiskt det här.
Min nyfikenhet har gått så långt att jag helt allvarligt överväger att gå hem till mamma för att leta efter den. Det är ju bara sisådär 5 kilometers promenad.
Jag ska försöka lugna ner mig och tänka på annat. Något annat som också är underbart är att jag köpte en massa saker på affären för att göra en kycklinggryta. Men när jag väl kommer hem så har vi såklart ingen kyckling. Herreminjeeee.

One day when the sky is falling.

Ordning och reda, pengar på fredag.
Som tur är så är det ju faktiskt löning på fredag och det känns ju helt underbart bra, jag har mycket som jag vill införskaffa och då krävs ju pengar dessvärre. Haha. Den här månaden så har jag ju lagt ut rätt mycket pengar för resan också så det är egentligen inte så konstigt att jag känner mig luspank.
Idag var vi på seminarium med jobbet.
Vi lyssnade på en föreläsning med Jörgen Oom och när jag gick därifrån efter 2,5 timme så kände jag verkligen mig peppad till att ändra min mentala inställning angående det mesta. Enligt Jörgen Oom så bestämmer vi själv hur vår verklighet ska se ut, t.ex. jobbet blir tråkigt om man har den inställningen och förväntar sig att det ska vara tråkigt. Han har ju så rätt! Banne mig, nu ska det bli ändring minsann!

Har lite träningsabstinens och även lite dåligt samvete över att det har blivit så klent med träning nu ett tag. Men tiden har inte riktigt räckt till den här veckan och då finns det egentligen inte så mycket att göra åt saken. Har kört igenom kroppen hemma ikväll istället. Lite dips, armhävningar, rygglyft, utfall osv. Det är ju trots allt bättre än ingenting. Jag ska försöka hinna med ett pump-pass på fredag iallafall.
Btw, lip boostern har jag köpt från style by tyra, 49 :-

Leave at your own chosen speed.

Förra veckan fick jag nys om en (vad jag tror) relativt ny produkt.
Nämligen en lip booster, så jag beställde hem den bara för att testa.
Idag låg det ett paket innanför dörren så jag har precis provat på.
Det ser precis ut som ett vanligt lypsyl och är inte annorlunda på något sätt förutom att det sticks en aning i läpparna i några minuter (precis som alla lip-plumpers). Skillnaden är att det verkligen gör läpparna fylligare och putigare! Då jag har ganska små läppar så fick jag såklart inga anna anka läppar men jag ser absolut skillnad (damme också). Positivt överraskad alltså. Kul att testa på minsann!
Exalterad som jag var glömde jag såklart att ta förebild, och dessa bilder tog jag under tiden (märkte nämligen ännu mer skillnad efter ytterligare 10 minuter). Valde att knäppa med den här effekten på webcamen för att konturerna syntes bättre (och för att jag hade smink hela ansiktet efter promenaden hem, hah).
Proaclé - Lip Volume.

I want to be everything.

Sicken perfekt dag att ha friskvård på - not.
Vilket satans dyngväder, ena sekunden skiner solen och två sekunder därefter är det snöstorm. Bokstavligt talat. Kan det aldrig sluta blåsa i Östersund?
Wellwell, dagen är över iallafall och nu sitter vi nergosade i soffan med en stor filt.
Jag försöker förneka mitt enorma sötsug som jag fick precis, kaaanske lyckas jag motstå frestelsen men antagligen så skickar jag ner damme på affären inom en snar framtid. Eller neeeee, fan det är ju bara tisdag, nog ska jag lyckas tänka på annat.
En bra film for example. Får se vad jag hittar.

All of my memories keep you near.

Vilken dag! Det snurrar fortfarande i min skalle efter en dag som endast kan förknippas med ett ord - förvirrad. Saker man i vanliga fall gör på rutin tog bra mycket längre tid att utföra idag och hjärnan fick jobba hårt kan jag lova.
Jag mötte upp Damgiano då jag slutade och vi gick förbi Eastern Palace för att köpa lite mat. Åh, så gott! Snacka om att lyxa till Måndagen. Alldeles efter middagen kom Majja från jobbet hit för att klippas, hon blev nöjd och även jag. Just för tillfället ligger jag i soffan samtidigt som två killar sitter och spelar tv-spel som småpojkar. Nog är det surt att bara ha en tv ibland.

Oh it's just a way to remain sane.

Som vanligt går helgen alldeles för fort och jag känner mig inte utvilad för fem öre. Planerna på att fiska igår sket jag i, istället gick jag över till Natalie och spenderade några timmar på hennes balkong med chips och cider i finvädret.
Hon fick även uppdraget att klippa mig så nu har jag mjuka och härliga toppar igen, lite kortare hår dock men det växer ju fort ut. Det fick bli lite uppklippning och halvlugg också, variation har ju ingen dött av än sålänge.
För tillfället så ligger jag och dåsar i sängen och väntar på att bussen tillbaka till stan ska gå. Att det är måndag imorgon känns faktiskt helt okej, jag ser framemot att träna ordentligt igen. Det har blitt lite klent sen jag var sjuk men nu är tiden inne. Sen så har vi både friskvårdsdag och en föreläsning till veckan, jag gillar när det händer något utöver samma gamla rutiner förstår ni. Veckan går nog fort ska ni se.

Make your own kind of music.

Idag har vi haft en flyttdag på jobbet.
Nästa vecka börjar arbetet i nya team så idag har vi flyttat skrivbord och bytt platser.
Jag är nöjd med min nya plats men var också nöjd med min förra.
Plus minus noll liksom.
Nu sitter jag i hammarn och har precis ätit middag, jag är tröttare än någonsin och känner bara för att ligga och mysa framför tvn resten av kvällen. Imorgon ska vi ut på isen men jag ställer krav på finväder, annars blire itnå!
Ha en superfin helg!

Go with the flow.

Helgen är över och dum som jag är trodde jag att sjukdomen var borta.
I helgen har jag mått relativt bra, vid några tillfällen har jag känt mig helt slut med huvudvärk och svettningar men jag trodde att det var för att kroppen var trött.
Hela natten har jag vaknat då och då och svettats som aldrig förr, när klockan väl ringde klev jag upp men slogs direkt ner av en helvetisk huvudvärk så jag kunde inte göra annat än att somna om och stanna hemma idag också.
Gissa om jag är på dåligt humör, det är jobbigt att vara hemma från jobbet. Dels på grund av att lönen blir klen och dels för att det helt enkelt känns dumt att vara hemma så pass mycket. Imorgon tvingar jag mig själv att jobba, det spelar ingen roll om jag mår dåligt för att sitta här hemma ännu en dag har jag inte tålamod till.
Jag ska försöka gå på en promenad idag för att få lite frisk luft, jag skänker mitt hopp till att lite alvedon gör mig piggare. Trots att det inte har funkat hittills.

Right to the place where we belong.

Nu har jag precis varit ner till affären och handlat lite saker inför middagen.
Tänkte slå till på stort med fläskfilé, gratinerade potatishalvor samt grönpepparsås och bea. Måste ju välkomna karl hem på bästa sätt, hah!
Jag vill passa på att tipsa om MNY - Maybelline New York.
Ett nytt och billigare märke som ses som Maybellines såkallade lillasyster. Tanken är att ingen av produkterna ska överstiga kostnaden av femtio kronor. Och jag har av en händelse kommit över ett läppstift och ett nagellack från detta märke. Jag är överlycklig och kommer definitivt att köpa dels fler nyanser av läppstiftet och också testa på deras eyeliner. 30 kronor styck för läppstiftet och nagellacket.
Mina vänner, spring till affären nu.

I'll always be by your side.

Febern hade försvunnit då jag vaknade, VICTORY!
Jag är fortfarande rätt förkyld och tjock i halsen men nu får jag iallafall inte dödslängtan så fort jag ställer mig upp.
För övrigt är jag imponerad över vad en dusch och lite smink kan göra.
Smink är bland det bästa jag vet, jag älskar hur kreativ man kan vara med lite ögonskugga och hur mycket ett drag med mascara gör. Sminkar mig gör jag endast för mig själv, jag är fullt bekväm osminkad men trivs med att göra lite extra varje dag. De minuter på morgonen som jag lägger åt att sminka mig gör mig glad,
jag tycker inte att det är jobbigt alls utan bara roligt. Människor som anser att tjejer bara sminkar sig på grund av osäkerhet och grupptryck kan slänga sig i väggen.

Please change my mind.

Jag kan inte påstå att jag mår bättre so far.
Jag har knappt rört mig på hela dagen förutom då jag var tvungen att gå till affären för att införskaffa alvedon. Hela dagen har jag legat och svettats och varje gång jag ställde mig på benen så snurrade rummet. Det fanns alltså ingen annan utväg då alla febernedsättande tabletter vi hade hemma verkar vara försvunna. Då jag väl var på affären kom jag på att jag inte fått i mig någon mat på över ett dygn så istället för att gå direkt till kassan och be om alvedon så sökte jag upp någon färdigrätt innan jag ställde mig i kön som såklart var längre än någonsin. Väl hemma sjunker jag ihop på soffan och inser att jag såklart glömt att köpa dessa jävla alvedon. Fyfan för det och fyfan för att jag inte orkade gå ut igen. Nu får jag skylla mig själv för att jag ligger här som en skör liten fågelunge utan föräldrar. Hoppas att jag somnar inom kort istället.
Imorgon kommer iallafall min älskade man hem, som jag har saknat honom! Denna saknad beror nog mest på mitt ynkliga tillstånd men det är såklart alltid bättre när han är här. Varesig jag är frisk, sjuk, glad eller ledsen. Nu har jag något att längta till!

I'm not doing this.

Glad i hågen hoppade jag upp ur sängen imorse och sprang på direkten ner till Jessica som stod och väntade. Inte förrän vi stod och väntade på att bodypump passet skulle börja kände jag att jag var kokhet. Efter att ha tagit mig igenom halva passet var jag tvungen att avbryta, kroppen orkade inte och rummet snurrade. Det var som att trycka på en knapp, jag orkade knappt gå till bussen från gymmet och när jag väl kom hem så var jag tvungen att sätta mig i duschen med iskallt vatten rinnandes. Efter tjugo minuter förflyttade jag mig till soffan och där är jag kvar.
Det är så frustrerande att ligga här med feber och veta att det inte alls var längesen jag var sjuk sist. Tänk att det alltid ska vara såhär. I hela mitt liv har jag blivit sjuk mycket oftare än alla andra och nu vill jag veta varför.
Jag äter bra, tränar bra och sover exemplariskt. Varför kan inte mitt immunförsvar ställa upp för mig och börja fungera ordentligt för? Och varför kan inte Damgiano vara här och ta hand om mig just nu? Jag skulle behöva lite uppmuntring faktiskt.

No, I don't fall for that.

Imorse vaknade jag med halsont och hela dagen har jag känt mig lite hängig. Men det har inte blivit värre så det är bara att hoppas på en frisk och kry kropp imorgon.
Slutade tidigare idag för att fixa lite här hemma, mamma kom förbi med stege, borrmaskin och hela verkstaden. Nu har vi höjt och flyttat ut fästena för gardinstången, hurra! Vilken skillnad det blev av det lilla. Då jag har ganska högt i tak så känns rummet mycket större och ljusare nu. Såklart blir man sugen på att fixa med ännu mer men då man bor i en etta så är man ju ganska begränsad dessvärre.
Jag tänkte satsa på att beställa hem lite kläder från bubbleroom idag då jag hade spanat in klänningen på dress of the day men såklart så var storlekarna slut då jag väl hade tid att sätta mig ner och titta. Så det får helt enkelt vänta tills imorgon, men utöver klänningen så klickar jag hem det här.

Help me find.

Vilken dag!
Idag har jag tränat som en vilde och testade även på step.
Jag blev dock lite besviken då de gick väldigt fort fram samtidigt som hälften av gruppen stod still för att de inte hängde med. Kanske var det bara hon som ledde passet som var dålig, jag ska nog ge det en chans till.
Resten av kvällen blev inte så mysig som jag hade tänkt mig då ett hemskt virus som tydligen till och med hade varit med i efterlyst hemsökte min dator. Det gick inte att starta internet och en popup ruta sa att man skulle skriva i kortnummer osv. Jag satt säkert i två timmar med Damgiano som guide i telefonen innan jag fixade det. Men det var en väldans tur att det gick! Nu ska jag snart sova första natten själv på evigheter, får hoppas på att jag inte är så orolig som jag brukar.
Det går nog bra det här ska ni se!

Give me what I want.

Nu har jag precis varit upp på vinden och letat fram min älskade skinnjacka.
Till min stora besvikelse såg jag att det ska bli kallare framöver, inte jättekallt men iallafall minus. Jag ser framemot våren och ler med hela ansiktet då jag ser asfalten.
Det blir till att vänta lite till och se till att hålla hoppet uppe.
Imorgon sticker Damgiano till hammarn så jag blir hemma i vår lägenhet själv i en hel vecka (jaja, fem dagar iallafall). Det blir nog lite ensamt kan jag tro, då det numera är en vana att somna och vakna tillsammans varje dag. Men jag ska träna lite extra nu i veckan och se på en massa roliga serier som jag aldrig får se annars.
Jag tränar på att se det positiva i allt förstår ni. Nu inväntar vi min mor som vi ska besöka på middag i eftermiddag, hon är snäll nog att hjälpa till med tvätten också så nu känner jag mig nöjd. Ha en fin söndagskväll nu allesammans.
Bild tagen alldeles innan vi åkte på 50årsfest, bra stiliga.

What are we doing here?

Dagen startades med en ljuvlig sovmorgon och en ordentlig frukost då jag ansträngde mig och kokade ägg. Storsjön hockeygames stod på schemat, något vi båda sett framemot flera veckor. Tyvärr så måste jag säga att upplevelsen blev förstörd av vädret. I en timme stod vi ut innan hela kroppen skakade och vi var tvugna att gå hem. Vi hann alltså se en period av matchen pågrund av en satans jäkla blåst. Jag kan lova er att vi svor över Östersund hela vägen hem, jag tror inte att jag har upplevt en enda dag i den här staden utan vind. Nu är jag ju medveten om att det har blåst på många ställen i Sverige idag men fan... Östersund.
Efter 45 minuter i duschen (tackar gud för att jag inte betalar för vatten) så var vi upptinade och på relativt bra humör igen. Vi lagade tacos till middag och har bara suttit och myst i soffan sedan dess. Imorgon väntar middag hos min fina mamma.
Jag kom på att jag har tvättid imorgon men om jag har tur kanske jag kan övertala mamma att få ta med tvätten och tvätta hos henne istället.
Det hade varit en väldigt bra lösning faktiskt.

The greatest feeling.

Känslan då en veckas arbete är över och man har hela helgen framför sig är faktiskt oslagbar. Det var längesen jag längtade så fruktansvärt efter helg som jag har gjort den här veckan. Mycket stress och trötta kvällar har det varit så nu är det dags att ta igen sig lite. Vi har precis kommit hem från en mysig kväll med Nina och Fadi som startade på Eastern och avslutades med 1,5 timmes föreställning med David Batra. Det var över förväntan tyckte både jag och min fina man.
Vi har svirat om till myskläder och jag har övertalat Damme om att vi ska se på Moulin Rouge. Får se vad han tycker om det när den väl är igång.

Control yourself.

Kom hem för en halvtimme sen. Det blev en lång dag idag.
På jobbet hade vi teamutmaning efter arbetstid jag liftade hem med Petra, dumpade grejerna och sen stack jag och Damme iväg på olearys för att följa den näst sista omgången i hockeyn. Åt helvete gick det och slutspel är utom räckhåll, tyvärr. Kände det nästan på mig men det är likförbannat så jävla dystert. Jag är helt enkelt lite låg just nu men jag ska ta och stänga igen ögonlocken nu och träna ur mig ilskan på bodypumpen imorgon. Det börjar lukta helg!

So close, no matter how far.

BOKAT!
Äntligen är det klart och jag sitter med ett löjligt flin påklistrat.
Det blev ett annat hotell än det vi hade tänkt oss från början,
men med bättre standard och bättre avstånd till stranden och centrum.
Jag anser att vi kom undan bra billigt ändå, vi hittade riktigt bra anslutningsflyg för 800 kronor per person tur och retur. Resan gick på 4200 per person, på ett fyrstjärnigt hotell med bara 50 meter till centrum och 250 meter till stranden.
Nu är det alltså bara att räkna ner, få se nu.. 165 dagar kvar kanske?
Men det är ju bra mycket roligt att se framemot innan dess också, så det går nog fort det här ska ni se. För tillfället känns livet rätt awesome, om vi räknar bort min horribla träningsvärk vill säga.

You're so mean, when you talk.

Ibland är jag bra rolig.
Här har jag gått och väntat i flera veckor på att boka en resa och nu när jag sitter och ska göra klart allting så får jag beslutsångest. Jämt när man sitter vid internet och ska göra viktiga saker som tillexempel boka en resa så känns det som att det är så lätt att det blir fel. Oj, jag råkade glömma en bokstav i bokningen så biljetterna stämmer inte överrens med passet. Oj, jag råkade boka hemresan en dag senare så nu får vi sitta och vänta på arlanda i 42 timmar. Oj, jag la inte märke till att det här hotellet låg i slummen så nu får vi köpa en pistol för att våga gå utanför dörren.
Ni förstår vad jag menar va?
Nåväl, jag ska invänta mannen och be honom dubbelkolla innan något mer knapptryck registreras. Då kan han trots allt inte skylla på mig om det skulle bli någon miss.

Welcome to my silly life.

Tänk vad skönt det kan vara att ha några timmar för sig själv.
Jag passar på att lägga mig i soffan och läsa alla bloggar jag vill utan att någon tycker att jag är tråkig. Ikväll unnar jag mig lite choklad också, för bannemig vad jag har tränat idag. Crosstrainer imorse, bodypump efter jobbet och sen en snabb promenad hem från fyrvalla. Min kropp är lite utpumpad nu kan man säga.

About the trip, Therese frågade vart vi skulle åka och ja, Bulgarien är svaret. Anledningen till att jag åker ditt ännu en gång är för att jag inte ställer så höga krav (än sålänge) på resmål. Det jag prioriterar är sol och bad och att få slappna av. Jag är inte ute efter kulturella saker eller aktiviteter. Sen så tyckte jag det var så fruktansvärt kul sist vi var där, alla vi stötte på var trevliga och maten var precis i min smak. Jag äter ju som de flesta av er vet, inte så varierat. Jag är nästintill rädd för att testa nya maträtter så ja, Bulgarien är det ultimata för iår.
Nästa år vill jag säkert något helt annat om jag känner mig själv rätt.
Nu ska jag fortsätta med mitt bloggläsande. Puss på er mina fina vänner!

RSS 2.0