All I want.

Yes, jag hann med tåget.
Ligger bredvid min lillasyster i sängen och känner mig trots allt ganska trött. Kan vara på grund av lite vin men det spelar ingen roll tycker jag. Efter en bussresa på 3,5 timmar (tåget var inställt) så åkte vi direkt till Birsta och bowlade. Det är lite av en favoritsport här i min familj, jag håller dock inte alls med då jag är så jäävla dålig på det och tappar tålamodet direkt. Idag gick det iallafall hyfsat, så hyfsat att jag spelade i 1,5 timme, rekord! Imorgon ska vi åka ut till havet för bad och sol, trots att vi inte alls är säkra på vädret. Vi håller tummarna helt enkelt!
Nu dödade jag precis en mygga på datorskärmen, det blev kladdigt och äckligt men helt okej ändå. Den där myggan har nämligen surrat i mitt öra i en halvtimme. Jag hatar myggor, och knott och bromsar och alla helvetesdjur som ger mig bett. Fyfan, dags att sova märker jag. Godnatt.

Distance between us.

Okej, jag gör ett försök till en snabb update.
Jag ligger för tillfället i min egna säng i Östersund, vi åkte hit i fredags och har sen dess bland annat gått på bio - Harry Potter. Imorse 06.30 ringde patriks alarm, jag klev upp, klädde på mig och skjutsade honom till bussen. Sen åkte jag upp till mamma, slängde in en tvätt (det fanns inga tvättider här och jag hade väldigt ont om rena underkläder) och åkte jag tillbaka hem och la mig. KLOCKAN 13.30 VAKNAR JAG!!??!? Det är ju helt sjukt, och jag hade tänkt att ta tåget till pappa 13.40, bara att glömma. Nu ska jag istället försöka hinna med halv fem tåget. Men först måste jag packa, hämta all tvätt och..... Ojojooj.

leave a message at the tone.

Då har fyra semesterdagar gått och jag börjar få lite ångest.
Tänk att jag inte ens kan lära mig njuta av semester då jag väl får vara ledig.
Jag är för tillfället i Hammarstrand och har dyngtråkigt. Funderar på att åka in till stan ikväll för att tvätta och packa om väskan för att åka till Sundsvall. Jag såg framför mig hur skönt det skulle vara att inte ha något särskilt planerat under dessa tre veckor men jag borde känna mig själv bättre än så. Jag HATAR att inte ha saker planerade, jag vill ha saker att göra hela tiden och går nästintill under om det inte finns något att hitta på. Och just i den sitsen är jag, behöver jag nämna att jag är jävligt lej? Fyfan, tack och hej.

Left in the pieces that broke me into.

Nu är jag inne på slutspurten!
Bara en ynka kort dag innan semestern välkomnar mig, eller det kanske är jag som välkomnar semestern?
Imorgon åker jag och mina tjejer till stockholm för att träffa tina lite.
Jag hoppas på finväder men inser också att det egentligen inte spelar någon roll,
för det kommer att bli så himla bra ändå.
Jag har ett fint städat hem för tillfället, jag och Matilda tog tag i saken i Tisdags och efter vi var klara med min horribelt stökiga lägenhet åkte vi vidare hem till M och röjde där med. Tänk vad mycket lite städning kan göra för humöret.
Jag har varken packat eller lagat middag ännu, ser att klockan har blivit rätt mycket men i värsta fall så kan jag göra det imorgon. Har inte riktigt lust för tillfället.

RSS 2.0