I will break you by ignoring all the hate.

Jag har nu invigt min höstjacka, tur att den är så snygg.
Det hjälper lite mot det tråkiga vädret.
På lunchen gick vi till Snö of Swedens utförsäljning, snacka om att vara som ett barn i en godisaffär. Det tog ett tag men tillslut bestämde jag mig för två stycken armband. Jag kunde lika gärna köpt upp hela butiken så lite duktig var jag iallafall. 100 kronor styck kostade armbanden, en jävla skillnad mot för att köpa de i butik för ca 350 - 450 kronor. Snacka om nöööjd tjej va?

Två arbetsdagar kvar tills helgen infinner sig, vi får se om jag stannar kvar i Östersund eller tar en tripp till Sundsvall. Det beror lite på det där faktiskt, och det är alltid lika svårt att bestämma sig. Längtar hur som helst efter sovmorgon.

Moving it round just the way that I like.

Okej, då är den värsta dagen på veckan över för den här gången, och fort har det gått också. Antagligen bara för att jag fick träffa Patrik över lunchen och mysa lite. Imorgon (äntligen) så kommer han hit.
Idag har jag ett mission. Jag ska rensa ur min garderob.
Jag ser verkligen inte fram emot detta men det har gått överstyr helt och hållet då golvet i garderoben är täckt med kläder som jag förmodligen inte ens vet att jag har. Min taktik är att slänga ut allt på vardagsrumsgolvet, då har jag liksom inget val utan måste ta tag i det. Eller så får jag väl skäll av Patrik då han kommer hem och det fortfarande ligger kvar. Vi får väl se hur det blir, wish me luck.

There's no bright light surrounding me.

Jaha då var det dags igen.
Luften har blivit kallare, löven börjar gulna och allt känns väldigt dystert.
Så funkar det iallafall för mig, då augusti börjar ta slut och jag inser att hösten är påväg så vill jag egentligen inte ens kliva upp ur sängen.
När det blir mörkare ute och regnet smattrar mot fönstret så kan inte ens höstens klädmode muntra upp mig. Jag blir en butter och nedstämd robot som bara gör saker på rutin, för att jag måste - inte för att jag vill.
Jamen då har jag fått klaga lite då, tack och adjö.

Tatuering nummer två.



Det här är alltså min andra tatuering, som jag tänkt göra ända sedan jag gjorde min första för 1,5 år sedan. För mig är det, precis som min andra tatuering en påminnelse till mig själv. Jag är fruktansvärt hård mot mig själv och minsta lilla misstag jag gör kan jag älta i flera veckor och få ångest över. Jag måste lära mig att kunna rycka på axlarna och tänka på att alla gör misstag. So what liksom?

The way you make me feel will never leave my mind.

Nu är det helg och dags att vila ut, jag har inte riktigt kommit tillbaka till rätt dygnsrytm vilket har gjort dagarna så himla långa. Sovmorgon nästa!
Jag har ingenting planerat i helgen vilket för en gångs skull känns hur skönt som helst. Nästa vecka kommer Patrik hit och bor med mig på heltid igen, sommaren utan varandra har varit lång. Kanske läge för att städa lite i helgen då, annars blir man väl bannad.

You take away the old, show me the new.

Hej hallå!
Nu är vi hemma i Sverige och här har det minsann blivit höst på en vecka?
Vi har haft en jättefin vecka med strålande sol och en massa mys, jag känner mig utvilad (förutom att jag har varit vaken i 36 timmar efter en natt på arlanda) och redo för att jobba. Håret har blekts och hyn har blivit brun, en tatuering har tillkommit och jag är nöjd med livet. Nu ska jag och min kärlek titta på film innan vi äntligen ska sova.

Only yesterday was the time of our lives.

Tänk vad dagarna går fort!
Imorgon åker vi till bulgarien, vi bokade resan redan i mars så ja, tiden har gått fortare än vad jag någonsin trodde att den kunde göra. Jag har tagit en paus i mitt städande, eller ska jag vara ärlig så har jag inte börjat städa utan bara packat.
Så packningen är iallafall klar, det gick på tjugo minuter det.
Nog är man effektiv minsann.
Det ska bli så härligt att åka bort och bara ta det lugnt, sola och bada och äta gott. Morgondagen ser jag dock inte framemot, vi flyger från Östersund 09.50 till arlanda. Sen går inte nästa plan förrän 16.50. Bara en massa väntan hela dagen vilket inte riktigt är min grej.
Jag hade tänkt städa men jag tror fan inte det är någon större idé, hela familjen Andersson ska bo här inatt så det stökiga får vi tåla.

For all we know we might not get tomorrow.

Idag är det lördag och jag har fått en välförtjänt sovmorgon.
Matilda kom förbi en sväng och vi tog en powerwalk runt berget så lite nytta har jag ändå gjort. Nu ska jag alldeles strax bege mig till eastern och möta upp några fina vänner (anledningen till att jag inte skriver namn är för att jag redan glömt de som skulle med). Det blir god mat och lite vin kvällen till ära, jag kan alltså inte få en så mycket bättre lördagskväll.

Give your reasons.

Tro på fan att systemet stod still hela dagen idag..
Eller okej, det satte igång klockan tre så en timme kunde vi iallafall jobba.
Idag är jag hur trött som helst och vill egentligen bara lägga mig i sängen och sova till imorgon, men det känns som att jag har saker att göra innan.
Jag borde till exempel laga mig någon mat och äta men jag är inte hungrig alls, istället ska jag nog städa ihop lite här hemma och börja ta fram lite saker till resan. Det handlar om att passa på medans man fortfarande kommer ihåg.

Don't come back for me.

Idag har jag äntligen kunnat jobba.
Hela förmiddagen stod systemet så jag och Petra bestämde oss för att ta en sväng på stan istället för att sitta och inte göra ett dugg. Vi hann väl gå 200 meter innan de ringde och berättade att systemet hade kommit igång igen, så det var bara att gå tillbaka och göra lite nytta.
Jag känner mig fortfarande inte helt pigg men betydligt bättre iallafall, jag håller tummarna för att jag ska må utmärkt imorgon.
Sitter för tillfället i soffan och tycker lite synd om mig själv. Det här med att vara ensam börjar faktiskt tära på mitt psyke. Visst ska man göra det bästa av situationen men mina vänner är antingen bortresta, på jobbet eller sjuka så det finns inte mycket till val. Jag längtar till hösten då min kärlek kommer hem igen så att det blir lite ordning här på Hornsgatan.

Remember me.

Ett och ett halvt år har gått sedan jag gjorde min första tatuering.
Sedan dess har planerna på mer funnits där heeela tiden, jag har många idéer och förmodligen inte ens plats på min kropp att göra allt som jag tänkt på. Men nu går jag mot tatuering nummer två, förhoppningsvis så kan jag göra den då vi är utomlands (och nej, jag är inte ett dugg rädd för att tatuera mig utanför sverige). Den här tatueringen kommer att bli till minne av de underbara personerna som förra året gick bort. Och även för de som kommer att försvinna i framtiden. En tatuering för att minnas helt enkelt. Jag har hittat ett motiv och sen skissat om det lite, men inte förrän tatueringen är gjord visar jag, okeeej?

Be careful what you do.

Nu har jag legat dålig sen i onsdagskväll.
Var redo för att jobba idag men hela natten snurrade jag bara runt i sängen och feberyrade. Så nu ligger jag här i sängen och är lite halvdeppig över att vara hemma, tålamodet är slut helt enkelt.
Jag ska alldeles strax försöka få i mig lite mat och sen åka över till mamma. Hon har lovat att bjuda på middag och jag spenderar hellre tid med henne än att ligga här helt själv. Om jag har ork så åker jag iväg och köper en resväska också så att jag har det gjort. Nog kan man unna sig en resväska då och då, hehe.

Well.

Jag är tillbaka på jobbet igen efter tre veckors semester.
Tänk att tre veckor kan gå så snabbt, och tre jobbdagar så långsamt.
Vi är väldigt lite folk på jobbet nu vilket innebär mycket jobb för oss som är där. Ingen mjukstart direkt utan snarare stress gånger 100. Över halva veckan har iallafall gått, dessvärre känner jag mig dålig. Hela veckan har jag haft lite feber men nu har det tilltagit och jag ska nog lägga mig och försäka sova bort det hela.
Om mindre än två veckor åker vi utomlands, som jag längtar..

RSS 2.0