Its a new start.

Nu börjar det närma sig ett nytt år, imorgon är den mytomspunna dagen och jag har hittills inga planer. Det jag vet är att jag ska fira med Damgiano men där tar det stopp. Kanske blir det så att vi flänger runt på olika ställen för att hinna med så mycket som möjligt, förmodligen. Jobbet är över för den här veckan och nu är det långhelg, tacka gud för det. Trots att det har varit en mysig vecka på jobbet då vi bara varit 4 personer. Tänka sig, jag börjar känna mig hemma på kronofogden..? En annan sak som är bra är att halebop bjuder på gratis internet fram tills årsskiftet vilket gör att jag kan hålla mig uppdaterad, trots att jag inte har någon dator. Jag önskar ett rackarns gott nytt år redan nu, avge inga nyårslöften för guds skull och fira som ni aldrig gjort förr! Tack för mig för det här året då!

Please, let me go.

Jag är tillbaka i östersund igen, med sämre humör än någonsin.. Jag riktigt känner hur det körs i botten så fort jag stiger in genom dörren. Jag vet precis vad som orsakar det men vet samtidigt att det inte finns någonting att göra åt det. Ingen kan förstå hur mycket jag längtar efter att få flytta härifrån, jag skulle kunna leva på brödkanter och sova på golvet bara jag slapp bo med mamma mer. Nu tänker ni att jag bara säger såhär för att vi har bråkat, och ni har rätt. Men bråkar gör vi hela tiden, det tar på krafterna och det känns hemskt att gruva sig inför att gå hem efter jobbet eller skolan för att man vet att man bara kommer få skit över sig när man visar sig. Jag orkar inte med det här något mer.

Whoooah!

Sådär, då har vi julen överstökad nu också.
Det blev en mysig dag med en massa mat, spel och julklappar.
Precis som det ska vara helt enkelt, med hela familjen samlad.

Idag har jag dock så tråkigt så att jag vill spy, det finns verkligen inte ett skit att göra här. Jag vill att min fis ska komma hit men det är lite svårt med bussar och så på självaste julhelgen. WhataaaH.
Imorgon är det äntligen hockey, som vi alla har längtat. Det har varit slutsålt sen länge tillbaka men pappa har varit duktig och bokat biljetter. 
Tacos blir det idag också, wonderful!

Ding, dong, ding, dong.

HA HA HA HA på mig.
Såklart får jag ingen jävla sovmorgon, hur kunde jag tro det?
Klockan 8 vaknar jag och kajsa dels av att vi ligger på golvet för att luften i madrassjäveln har gått ut, och dels för att det är så sjukt lyhört inne på mathildas rum och ingen i familjen är känd för att kunna hålla käften. Aja, morgonpresenterna ligger under granen och jag ska snart gå och öppna min, hahah det här är typ det mysigaste jag vet!

Sometimes late at night.

Jag överlevde besöket på birsta, heroiskt nog.
Hittade också alla julklappar och något skit att ha på mig imorgon.
Första året i hela mitt liv jag inte har klätt granen, lät de andra göra det medans jag satt i soffan och bossade. Kändes lika bra det, jag har tagit ett steg närmare vuxenlivet alltså!
Just nu ligger jag och kajsa på en fet uppblåsbar madrass på mathildas rum. Det är rackarns trångt men jag tror nog att det ska funka bra, så länge ingen väcker mig tidigt imorgon. Mathilda sitter och läser ur en 5 år gammal dagbok, ni kan inte ana hur kul det är. Hon skriver saker som att "hon ber till gud" och att "han ska älska mig för den jag är" tåls att tänka på att hon bara var 11 år när hon skrev det. När jag var 11 år hade jag inte någon dagbok, hade jag haft någon hade jag nog skrivit om pokemon typ. Palla vara djup liksom.

Nej förfan, nu är det julafton.

One day to go.

Jag har ingen aning om vad ni tycker men personligen så hatar jag dagen innan julafton. Här i min familj går den ut på att städa. STÄDA!! Julkänslan man får av det är lika med noll ska jag säga er, jag har inte så mycket intresse för att julpynta heller. Julgranen är väl okej men alla tomtar och dukar och blablabla.. Vad är meningen med att ta fram dom dagen innan julafton? På julafton tänker man ändå inte på det för då är man antingen full, av sprit eller av mat.,  välj själv.

Jag har städat litegrann, har även blivit utkörd från rummet och måste nu välja ett annat rum att sova i. Just nu väntar jag på att Emilia ska sluta jobba så ska vi åka ut på birsta eftersom vissa inte är klar med sina julklappar. Vissa är jag.
Måste även hitta något att ha på mig på den stora dagen, känner att det inte är okej att fira i timråtröjan och ett par shorts vilket ungefär är det enda jag har packat ner.

Det löser sig nog, nu vill jag bara att det ska vara slut på den här dagen. HUGA!


I can go for miles if you know what I mean.

Äntligen framme!
Tåget var försenat redan innan jag hann kliva på det, bra start.
Som tur var så tog vi igen mycket tid och blev inte mer än 10 minuter sena till Sundsvall. Pappa kom ihåg att hämta mig för en gångs skull vilket jag är tacksam för, vad jag är mindre tacksam för är dock att jag var tvungen att följa med på storhandling. Min pappa är inte rolig att handla mat med, han kutar fram och tillbaka som en yr hönsmamma och plockar på sig allt utom det han kom dit för att handla.
Middag åt vi halv 10, jag var hungrig som en rävjävel och gott var det minsann.
Resten av kvällen har jag spelat nintendo 64, got to love it liksom. Dock så har jag tappat mina skillz sedan jag spelade sist, men efter dom här dagarna är jag nog på topp igen.
Beställt studentmössan har jag gjort också, på tiden säger jag bara.

Nu är det verkligen dags att sova, ögonen protesterar vilt.

What about today?

Av någon anledning känns det som att jag har stressat ihjäl mig idag,
först på jobbet till 1, sen fixa mat, sen packa. Men det är för en god sak om man säger så.

Både Damgiano och Nina har varit förbi här och fått sina julklappar,
dom fick lite julklappar dom också. Trots att dom inte har varit lika snälla som mig iår.
Fick faktiskt lite separationsångest, men det är ju inte länge kvar tills att julen är över.

Om en timme går tåget, jag ser inte framemot resan alls. Speciellt inte nu då jag lyckades
boka "plats med bord" vilket gör att jag måste sitta mitt emot någon främling och bli uttittad.

Men snart är jag iallafall i Sundsvall, och det mina vänner ser jag framemot!


I have waited so long for something to come along.

Jag hatar att inte ha en dator nära till hands.
Eller ja, har ju 2 stycken nere i vardagsrummet men ingen av dom är något att hurra över direkt. Idag har jag slagit in en massa julklappar, vilket var roligt.. Tills att jag var på mitt tredje paket typ. 4 jävla timmar tog det, det kan ju inte vara normalt, så mycket julklappar hade jag verkligen inte heller. Men jag rimmade och ritade och pysslade. Klart det tar tid liksom.
Imorgon är dagen då jag äntligen beger mig iväg hem till Sundsvall, det känns asjävlaskitbra, det enda tråkiga är att inte få träffa Damgiano, han tycker att jag är töntig för det. Må så vara.
Var på jobbet idag äntligen, mycket att göra och ont som ett as i ryggen har jag också, nu när jag har legat i en hel vecka var det väl för ansträngande att sitta upp en hel dag. H e h e ........

Ne fyfan, nu ska jag bädda ner mig.
Efter att jag har läst mina 150 blogginlägg vill säga.

I can benchpress a car, I'm an ex-football star.

Fortfarande med en trasig dator, jag är inte gjord för att sitta vid en stationär dator ska ni veta. Det strider emot min natur och jag får ont i ryggen då jag måste sitta på en hård stol istället för att ligga i sängen.

Igår styrde jag mina steg mot Nina där även Mikaela var, vi åt en massa och snackade alldeles för mycket dynga. Precis som vanligt med andra ord. Kanske berodde det på min lathet eller på minusgraderna, jag stannade iallafall i ninas mysiga bo över natten. Ingen sömn fick jag dock, men det kan jag inte skylla på Nina för.

Dagen startade bra med frukost till Nils Karlsson pyssling med min alldeles egna bästa vän, såna morgnar skulle jag vilja ha oftare minsann.
En dag på stan var ett misstag då det var överbefolkat i de flesta butiker och jag inte hittade en endaste liten julklapp, det får vänta tills i sista stund känner jag.

Damgiano är här och spelar fm, jag ger honom min tillåtelse för den här gången, det är trots allt jul!


I need to make sure that you don't come inside.

Det blev inget jobb idag heller, nu har jag varit hemma i en hel vecka.
Men av erfarenhet vet jag att det sämsta man kan göra är att ta ut sig själv i förväg, då blir det bara värre. Se bara den gången jag var förkyld, innan jag visste ordet av fick jag halsfluss och senare trodde jag att jag var frisk men då fick jag lunginflammation på det. Really great.

Ikväll ska jag iväg till Nina för att träffa henne och Mikaela som har kommit hem till Östersund idag, Nina har lovat glögg och så får det bli. Julstämningen smyger sig på minsann.

Jag får inte hem den post jag vill ha så jag väntar fortfarande på några julklappar som ska komma, nu har jag en dag till att hoppas på - måndag. Annars får jag dela ut julklappar till nyår istället, blir bra snyggt det.

I gave you this one chance, to build up some love and trust.

Min dator har fucking kraschat. JÄVLIGT KUL!
Speciellt då julavslutningen är 9 imorgon vilket gör att det inte finns en chans att lämna in den till IT-supporten innan jul. Vilket i sin tur innebär att jag inte kommer ha någon dator då jag är i Sundsvall. Det kommer göra mig handikappad minst sagt, jag kommer vara lättretlig. Nästan som att vara utan nikotin skulle jag vilja jämföra det med.

Jaa, vad har jag mer att beklaga mig över? 
Jo, 15 GB med bilder kommer alltså försvinna, likaså religionsarbetet som jag nästan är klar med men inte har skickat in än. Jag blir galen minst sagt, IG i ännu ett ämne, wihoooooooooooooooo.


When I'm not with you I lose my mind.

Den här dagen blir bara bättre och bättre,
nu när jag har helt slut på snus..!!!!!

Kanske dags att sova snart, så att jag sover bort alla odrägligheter.
Men är inte så trött egentligen, trots att jag blev väckt 10 idag.
Jag har två olästa tidningar som ligger och väntar på mig,
men av någon anledning har jag inte tålamod till att läsa dom..
Konstigt med tanke på hur innehållsrika mina dagar har varit denna vecka..

It's going to be hard.

Jag var lycklig då jag vaknade imorse och inte hade någon feber,
jag blev glad över att kunna gå på jobbet imorgon.
Någon skrattade mig rakt i ansiktet, jag har fått feber igen.
Svettas, fryser, svettas, fryser, plus ett härligt illamående på det.
Jag är uttråkad som aldrig förr och har inte ätit på hela dagen.
Inte ens julskinkan lockar, inser ni hur illa det är då?

Det kommer fan sluta med att jag blir sängliggandes hela veckan,
verkligen inte vad jag behöver just nu. Jag behöver tjäna pengar
och handla mer jävla julklappar! Min lista är dock nästan klar.

Mamma - check
Pappa - check
Eva-Britt - check
Damgiano - check
Emilia - NAAT

Frida - check
Mathilda - NAAT
Kajsa - NAAT
Farmor - check
Farfar - check
Mormor & Morfar - check
Nina - check.
Malin - NAAT
Johan - NAAT

Det innebär att jag bara har.. 5 stycken kvar. Hard work.

Once a year.

Såhär i all tristess har jag tittat på julfilmer.
Alldeles nyss såg jag klart A Dennis the menace christmas,
haha sötaste filmen någonsin och julkänslan slog mig hårt.
Jag älskar julen, den bästa högtiden på året by far.

The sun is shining.

I flera nätter nu har jag drömt att jag har varit utomlands.
Med olika människor varje gång, på olika ställen och med olika humör.
Något som återkommer i drömmarna är dock att jag bränner mig,
jag hittar ingen solskyddsfaktor alternativt glömmer bort att smörja in mig.
Hemskt är det, jag bränner mig så mycket att det inte går att ligga ner,
vilket även verkar påverka min sömn då jag vaknar av att jag svettas.

Kan också bero på febern men ändå.
Ni anar inte hur fascinerad jag är av drömmar, att de påverkar en så mycket.
Och ofta i mitt fall kan vara en förvarning för något, jag minns t.ex natten innan
jag bröt revbenet. Då drömde jag om att jag krockade, och bältet skadade något
på mig så att jag hade ont i bröstet och svårt att andas.
DET är minsann väldigt intressant ska jag berätta för er, jag tycker synd om er som
aldrig minns era drömmar, ni missar mycket roligt här i livet.



den här brännan fick jag sommaren 07,
och det är kanske det värsta jag varit med om.

Take me back to the start.

Wääh, febrig tjej är vaken.
Mer än vaken, jag har faktiskt varit på affären idag och hämtat ut ett paket.
Det var en av Damgianos julklappar som kom, direkt från USA.
Hahaha, det låter ju ännu mer speciellt när jag säger så.
Var tvungen att öppna för att se om det stämde och klart det gjorde det,
blev överraskad över grejen faktiskt. Det blir nog bra det här!
Jag är så less på att ligga i sängen, det är inget bra på tv och min dator hänger sig.
Samtidigt som jag vet att det är bäst att ligga här då
jag praktiskt taget dog när jag tvingade mig själv till affären,
jag har aldrig svettats så mycket i mitt liv som jag gjorde då.


I like the way you move.

Nu såhär efter helgen har jag blivit sjuk,
det värsta är att jag känner på mig att det kommer sitta i ett tag.
Det kan knappt vara en sämre tidpunkt då jag har 100 grejer att
göra i frisörteknik, för att jag överhuvudtaget ska få godkänt i skiten.
Förstår dock inte hur dom har tänkt då det endast är okej att få komma
till salongen för att göra klart 2 gånger i veckan.
Nu är det bara en lektion kvar och det finns inte en chans att
jag kan ha 5 modeller på en lektion på 2,5 timme.
Sen så har jag fortfarande julklappshandling kvar att göra, trots att jag helt har slut
på idéer om vad jag ska köpa. Julklappar ska ju vara roliga att handla..

Imorse ringde chefen och väckte mig, och som ni kanske vet så har jag
bara anställning fram tills den sista december.
Men han frågade om jag ville fortsätta jobba tills sista mars.
Jag tror att jag svarade ja, jag minns inte ens vad jag svarade.
Men dum skulle jag vara annars. Det känns underbart bra,
ännu mer pengar in på sparkontot och ännu närmare en lägenhet.
Med 2,5 dag ledig nästa termin passar det perfekt,
tacka gud för alla snälla som finns på kronofogden.
(Jag lovar att alla som jobbar där är snälla!)

Help me understand this.

Vemfan är så dum så att man sätter in en skåning som kommentator på hockeyn.
Jag förstår INGENTING, tack för den jävla radiosporten.

All I want for christmas is..

Whooah, nu har jag kommit på tillräckligt många saker
jag önskar mig för att kunna knåpa ihop en liten önskelista utan någon speciell ordning.


Ett silverarmband, like this som finns here.




En vågtång från OBH Nordica.






En blender eller vafan det heter.






Hårsmycken/hårband, finns sjuukt snygga på gina.

Tatuering, beställ gärna en tid åt mig också så att jag kommer iväg.

Vinterjacka, eventuellt pengar till en. Annars så vill jag ha Peak Expedition dunparkas tack.

Äh, jag trodde jag hade en massa att önska mig men skitsamma. Såhär långt har jag kommit.

Cause I'm caught between yes and no.

Fuck allt det här, nu drar jag fan ut.


So tonight, I’m gonna find a way to make it without you.

Kul att jag helt plötsligt blev på världens sämsta humör.
Jag erkänner att jag har humörsvängningar, men inte utan orsak.
Jag vill  festa, men alla verkar vara opepp.
Jag vill åka till Sundsvall men pappa är inte hemma och han vill jag ha hemma.
Jag vill skälla ut någon, men är rädd för att det blir på någon oskyldig jävel.
Jag vet fan inte ens vad jag ska skriva, skiter i det här helt enkelt.

Somebody save me.

Heldags jobbande tar på krafterna, men jag håller ut.
Har varit på middag ikväll och ätit en galet god kycklingrätt.
Den var så god så att jag funderar på att verkligen sätta mig in i matlagning, just för att kunna laga just den där jävla maten.
Såhär på kvällskvisten kom jag på att jag skulle slänga i lite silverschampo i mitt löshår, bara för att matcha det lite, lite bättre. Vad tror ni händer? Efter högst 30 sekunder sköljer jag ur och håret är blått, BLÅTT!
Eller ja, kan misstolkas som lila också, but still!?!?!?? Herregud, vilket jävla sönderpreparerat hår det måste vara som suger i sig pigmenten som om det vore fukt. Det var det löshåret det, jävla skit. Jag har inte lugnat ner mig än, måste försöka tänka på något annat en stund. SOM OM DET SKULLE FUNKA...

Ne fyfan, reklamera är precis vad jag ska göra.
Och till er andra? Har ni ett blondt löshår och vill ta bort lite gula pigment,
testa för guds skull med silverschampo bara på en liten slinga först.


It's time to go.

Min söta mormor ringde och grattade mig på namnsdagen nyss,
pratade ett bra tag med henne mysigt nog.
Det var alltför längesedan jag träffade henne ordentligt och jag börjar
få lite dåligt samvete över att jag aldrig firar jul hos henne längre,
tror inte att jag har gjort det sen jag var typ 10 stora år.
Speciellt i år hade det varit bra att vara där, det har varit ett jobbigt år för henne.
Men samtidigt så har det blivit en tradition att fira jul i Sundsvall för mig,
just för att det är där jag trivs som bäst. Hon vet att hon har mig ändå.


It's dramatic!

Ytterligare 2 julklappar klara, en till Nina och en till Frida.
Jag börjar få in ett bra flyt på det hela skulle jag vilja säga.
Förutom att jag har fyndat julklappar så har jag även jobbat
och haft engelska redovisning på skolan med Gunilla.
Äntligen gjort säger jag bara och hon kan nu ändra mitt IG till VG.
Var på gymmet med Natalie precis, känner mig totalt jävla slut och
orkar fan inte laga någon jävla mat. Ska nog trycka i mig julskinka
tills att jag får svininfluensan. Ha ha ha ha. Fattar ni?


Where is the light?

Jag griljerade faktiskt skinkan helt själv, kanske något av det äckligaste jag har gjort.
När man köper julskinkor så simmar dom ju runt i grumligt späckvatten typ, gissa vem som lyckas få skiten över sig? Då jag står och skär i skinkan frågar jag mamma vad en specifik del är för något, hon svarar att det är skinnet, huden.
Jag får panik och mamma skrattar rått.
Kastat skinkan på henne är vad jag skulle ha gjort.
Det är inte riktigt min grej det där med att veta alldeles för ingående vad det jag stoppar i käften egentligen är, har aldrig varit heller.  Gjorde slingor på mamma efter skinkäventyret, det blev även över färg som jag slängde i mitt underhår som länge har varit en hemsk färg. Jag har inte kollat resultatet än, orkar inte göra det förrän jag kliver upp imorgon heller. Men jag antar att det blev ljusare, konstigt vore det annars liksom.

Nu såhär på kvällskvisten så har jag tittat på Astrid Lindgrens Jul, den är så mysig. Speciellt Emil, jag älskar Emil, har ett svagt minne av att jag ägde en emilmössa som liten också.
Det säger väl egentligen det mesta.

Godnatt på er ♥

One step, two step forward.

Hemkommen från skolan, känns konstigt att vara där numera.
Var en sväng på Ica Maxi och gissa vad jag köpte?

JUL JÄVLA AS GO SKINKA!!!

Ååååh, mmm, daaaamn.
Funderar på att gå ner och griljera den nu, eller om jag ska låta mamma komma hem först, får ju fan inte låta någon tid (eller skinka) gå till spillo..

All I ever wanted.

Här sitter jag och äter svamp.
Det bästa jag vet är att öppna en svampburk och
äta de små lilla svamparna en efter en.
Tycker ni att jag är konstig nu? Då får ni väl tycka det!

Är påväg till skolan för att prata lite med Susanne och
se om Gunilla har tid för en bokrecension,
sen funderar jag på att åka till gymmet,
nu när jag ändå inte har något annat för mig.

Nu är en till julklapp färdiiigh, till min fina man.
Skriver dock inte vad det är eftersom han kanske
ramlar in här någon gång innan jul.

See yah later.

Once upon a time..

Jag har faktiskt börjat på religionsarbetet.
En dålig idé var dock att lyssna på Timrå-Södertälje samtidigt.
Min text om judendomen får då och då inslag av ord som icing, powerplay och holding,
jag anser att det bara tillför en extra krydda till arbetet men jag har svårt att tro på
att läraren tycker samma sak, därför är det nog bra att läsa igenom texten ett par
gånger när jag väl är klar. Nu börjar matchen igen, (som Timrå förövrigt leder med 4-0!!).

I don't know were to go from here.

Jag har kommit på att jag ska ge bort kort på mig själv!
Kalla mig inte egenkär för jag vet nämligen att det är
precis vad gamla människor gillar (mormor, farmor & farfar).
Eftersom det aldrig tas kort på skolan längre så är det senaste
kortet de har på mig sen i nian. Då jag ser ut som en fjortis.
Jag anser att jag nu har växt upp till en halvt mognare tjej och
det bör mina gamla kära få veta. Ett kort ska det vaaaa!
Det blir säkert sjukt snyggt. Kanske ska ge dom en förstoring också,
så att bilden täcker hela väggen, då blir jag nog populär gissar jag.

You think you've got me but you'll see.

Ska jag säga att jag är trött igen? Ja det ska jag nog.
Trots att jag lyckas klämma in det varje gång jag bloggar,
ni får utgå ifrån det varje gång jag bloggar, om jag inte skriver
att jag är ovanligt pigg vill säga.
Är hemma från jobbet nu, jobbade bara 4 timmar innan jag
kilade ner på stan för att påbörja julklappshandlingen.
Och jag har faktiskt köpt 2 julklappar, mer än vad jag trodde.
Bara sisådär 11 kvar då, jag gillar inte när jag inte vet vad jag ska köpa.
Det jag vet än så länge är att en julklapp blir en kreativ jävel,
jag ska börja fixa och trixa med den så snart jag kan.
Känner jag mig själv rätt så blir det mer än en julklapp som får en personlig touch.
HAHA, där lät jag minsann som ett proo.

Och om ni nu måste veta så var det New moon vi var och såg i Lördags.
(Tycker dock att ni borde förstå det då jag säger "enorm hysteri")


I could never give you just what you deserve.

Naaah, filmen var inte så bra som jag trodde att den skulle vara.
Jag menar, då det är en så enorm hysteri bör det ju vara något värt att se.
Den var väl värd att se, men inte så mycket mer än så.
Ingen film jag skulle vilja se igen.
Idag mår jag halvdåligt, Damgiano verkar förstå det då han går
med på att ligga kvar i sängen ett tag till.
Ikväll blir det dawes uppvisningen och sen så ska vi se på fotboll,
får se om det blir på olearys eller här hemma.
Jag lär mig mer och mer varje gång juue!
Jag måste ju skriva att det är Roma - Lazio!

Ni får ingen puss idag, bara en gashand

.

This is how it goes down.

Tänk att äntligen få sova ut,
jag har sovit ut så länge att jag inte vaknade förrän nyss.
SKÄMT ÅSIDO, vi vaknade innan 12 jag och min fina man, tänka sig.
Blev en sväng ner på stan och sen har vi lagat tacos, mätt som en tiger.
Ikväll blir det bio och en sväng ner på stan för att titta vad som händer på
stortorget, har hört att det är något slags skit.
Jag är fortfarande överraskad att jag fick med Damgiano på bio ska ni veta.
Frågan är om han bangar ur innan vi kommer ner, det visar sig.
Natalie och Nina hänger också på, mys med de bästa.
En fet puss på det.



Don't you know wrong from right?

Nu är det officiellt helg, känns braaaaaa.
Snutten ligger och sover bredvid mig,
jag försöker att hålla mig ifrån att väcka honom
då jag vet att han har sovit knapert inatt.

Det är julmarknad i helgen, det vill jag nog gå på tror jag.
Har inte varit på en julmarknad på flera år, trots att det är
så fint. Och mysigt. Och juligt. Och nostalgiskt.
Sen planeras det nog in en bio i helgen också,
frågan är vilken film som blir the chosen one.

You know how to put a smile on my face.

Nu sitter jag på jobbet, men jag tänker ändå inte räkna timmar förrän 8,
så jag tycker det är helt okej att blogga lite innan faktiskt.
Utanför kronofogden finns det nu i december en stor eldtunna eller vad man ska kalla det, den brinner iallafall varje morgon och det blir hur mysigt som helst.
När jag kom hit imorse stod det ett bord vid ingången, med ljus på och röd duk.
Damer i tomteluvor frågar om jag vill ha glögg, jag undrar om det är ett skämt.
Sen när är människor såhär snälla? Sen när myser man till det på detta sätt?
Tack så mycket för en underbar start på dagen säger jag bara,
mer glögg och damer i tomteluvor till folket!

I'm a mess in a dress.

Innan jag somnar måste jag bara skriva det här så att jag minns det.
Med inspiration från Dr.Cox i Scrubs, otippat nog! 

People who are made for each other go through the same shit
as everyone else does. The difference is, they find a way to get through it.


PUZS ♥

I just never pictured it would end.

Mina ögon ger snart upp, tröttare än tröttaste.
Inatt vaknade jag 774 gånger, sov sjukt dåligt med andra ord.
Förstod inte varför men fick nyss reda på att det var fullmåne så där var svaret.
Jag förundras fortfarande över hur det kan påverka sömnen och allt annat.

Ikväll har jag klippt mamma och faktiskt lagat mat,om det räknas med att jag
bara kokade pastan och lät mami göra själva gratängen eller vad det nu var.

Följer Färjestad-Timrå med spänning och hoppas såklart på 3 poäng men tror
nog att det iallafall blir 1. När jag tänker efter så är hockey också ganska sjukt,
det kan göra mig så glad ena stunden och förstöra hela dagen nästa gång.
But hey, något ska man ju leva för och då spelar det ingen roll om det är för hockey
eller nån hästjävel. Huvudsaken är att man tycker det livar upp vardagen.

Jag tror det blir dags för en julfilm nu, ni anar inte hur julig jag är för tillfället.
Imorgon ska jag nog vara klädd i rött, endast. Det skulle uppskattas av många.


It's not just gonna happen like that.

Jag hoppas att jag är piggare imorgon, jag måste.
För imorgon är det jobb och en kollega påminde mig just
om att mitt team också har julfest imorgonkväll.
Något jag helt hade glömt bort måste jag säga,
men det skulle vara kul att vara med.
Imorgon ska mamma in på operation också,
så det beror nog på henne, ifall hon är pigg eller inte.
Annars blir jag nog hemma och tar hand om henne,
ibland ska man väl vara en bra dotter, tycker ni inte?

Nu ska jag göra mitt bästa för att kunna sova.




You know I'll take you there.

Ja, nu orkar jag inte fiffla mera.
När jag ändå höll på fixade jag så att det snöar på bloggen och vet ni vad?
Det kanske är det roligaste jag har sett, och gulligt är det också.
HA HA HA HA!

Ne, nu kanske jag bör plugga lite religion.

My hopes are so high that your kiss might kill me.

Vaknar i ljuset från adventstjärnan av att
Damgiano kliver upp, jag ligger kvar i den varma och mysiga
sängen och tar för mig av platsen som ges.
En stund senare kommer han tillbaka och ger mig en kram
innan han kilar iväg till skolan, en puss får jag också.
Trots att min andedräkt inte luktar sommaräng.
Det är såna här morgnar jag vill ha varje dag,
skriver upp det på önskelistan direkt!

Sen börjar det jobbiga,
jag blir svettigare och svettigare,
jag somnar om och drömmer sjuka drömmar.
Vaknar kallsvettig med en horrible huvudvärk.
Kliver upp ur sängen och blir så yr att jag måste lägga mig ner igen.
Yep, jag har fått mer än skrik-och-gap-sjukan.
Och om ni inte fattar vad jag menar med det måste ni kolla på sunes jul oftare!

Nåväl, jag ringde salongen som Susken tyckte att jag skulle gå till,
just för att säga att jag inte kommer att dyka upp idag.
Jag tror att hon blev rätt arg, men vad kan jag göra åt saken?
Istället får jag ta och försöka göra klart religionsarbetet,
eller ja, snarare 10 stycken arbeten.
Känns som att jag måste göra någon nytta när jag väl blir hemma,
men nu när jag tänker efter så kanske jag ska satsa på att försöka
få till det här med bloggen först.
Vilket kommer innebära att det nog inte blir så mkt religionsarbete after all.



RSS 2.0