You get your kicks, you get your kicks from playing me.

Det förvånar mig att jag inte mår sämre idag. Jag mår oförskämt bra, jag förtjänar typ inte att må såhär bra. Så inte fan ska jag klaga. Nåväl, vi lämnar ämnet helt enkelt.

Jag har inte riktigt förstått att det är söndag idag, det känns som att det är lördag och jag har en till dag att bara vila på. Men icke, imorgon blir det en tidig morgon, för alla 2or har Estetisk Verksamhet och går heldagar i 2 veckor framöver. Jag vet inte riktigt hur dom har tänkt sig men det kanske blir kul. Who knows?
Jag tänkte liksom sova nu, jag är så jävla trött. Är ni förvånade?
Mähä.
Gnight.


Promise me you wont step out of line.

Gårdagen blev lyckad. Världens bästa sällskap, trevlig förfest, en perfekt fylla.
Det enda som jag har att klaga på är faktiskt självaste marité. När vi kom vid 11 var det waaay to much people. Och minus med det är att det är så svårt att se folk man känner.. Man ser dom i förbifarten och på vimmelbilderna dagen efter.. Dessutom kunde man glömma att dansa med tanke på att man fick ca en kvadratdecimeter var att röra sig på.
Men kvällen får ändå godkänt, tack vare sällskapet.





kika in golvet, glas överfakkingallt.

life is what happens while you're busy making youre excuses.

4 timmars jobb idag, men det var helt okej. Nina jobbade samtidigt och det blir alltid roligare om någon man känner väl jobbar samtidigt.

Nu bör jag egentligen göra mig iordning men jag orkar inte, vet inte vad jag ska ha för fakking kläder och inget annat heller för den delen. Som vanligt drar jag väl bara på mig något random i sista stund. Jag älskar hur mkt jag bryr mig. Mähä.
Therese, Maria och Malin kommer hit om en kvart men jag vet inte om det är här vi ska förkröka eller not. Det återstår att se. Målet med kvällen är ju iallafall marité, sen så spelar det andra inte så stor roll..

Vi ses i dimman.

sucky fakking night.

Jag glömde mobilen hemma när jag gick ner på stan vid 4, kom inte hem förrän 19.30. Alltså nästan 4 timmar utan mobilen, jag trodde att jag inte var så extremt beroende av mobilen men joodå. Jag blev lite småledsen över att jag är en liten tönt som lever för mobilen.. Skämt åsido men det var inte sådär superkul.

En kväll med så många alternativ slutade hemma, iallafall tills att axel och damgiano stampar in i mitt hus och kräver att få låna en spark. Det fick dom, och dom fick även mig på köpet pga min rastlöshet. Det slutade med att vi hamnade på en fest på frösön, jag tror inte jag har sett så många fjortisar samlade på ett ställe förr. Det var fascinerande.

Johan Palm åkte ut idag. Det var trevligt.



think again.

På grund utav våran extrema tristess åkte jag och damgiano ut till lit igår. 30 minuter innan sista bussen gick fick vi ett impulsryck och hoppade på den.
Väl i lit så gjorde vi inte speciellt mkt, kikade på film ända tills ögonen gick i kors på oss. Sedan gick vi och la oss, hörde också att det ryktades om en dålig natt för matilda bara för att vi tog för mkt plats. Det är alltid lika roligt med skadeglädje :)

Det finns många alternativ för kväll, tänkte chilla med matilda, dansa med maria eller dra party hos mig.
Vad det blir vet jag inte, men det löser sig nog :)

Damn, you're hot!

Trevlig helg.

Heldag i salongen idag. Fick ovanligt mycket gjort för en gångs skull, även fast jag inte hade någon kund. Nästa frisörlektion kommer vi ha permanentprov då vi ska rulla ett helt huvud på högst en timme. Idag tränade jag lite och you know what? Jag kirrade hela jävla huvudet på 37 minuter, och det är inga slarviga rullar vi pratar om, nej. Högsta betyg av mia. Det gjorde min dag, äntligen så har jag lärt mig. Love it.

sen så prövade jag på lite uppsättningar också, gjorde min allra första svinrygg. Den behövs dock putsas på, men övning ger färdighet, jag har fått det bevisat.

vad heter svinrygg på engelska? pigback?


I just wanted to say, I'm sorry.

Som jag faktiskt skrev, men inlägget bråkar, Så har JB haft öppet hus today.
Hela dagen har salongen och klassrummet varit fulla av små kryp som låtsas vara intresserade, liksom man fick ett fakking USB-minne om man bara fyllde i en intresseanmälan, som inte ens var bindande. Det är där skolan lägger ner pengar alltså, på öppet hus dagarna..
Jag undrar om jag har gjort ett bra intryck på de små liven, Määh, like i would care?

Ikväll har jag varit med Damgiano och kikat på film, det är så skönt med spontana kvällar ibland, då man inte planerar någonting utan bara tar det som det kommer. Den mannen har förövrigt både knäat mig i pannan och skjutit ett gummiband i ögat på mig idag.
Why mee?

Goodnaaatt.


you told me you were different, and I believed in you.

en perfekt dag ser ut såhär.
- sovmorgon till 12.15
- spontan luciaträning.
- slappaste lektionen ever.
- tar tillsammans med therese, maja och maria bilen till dvärsätt.
- blir bjuden på middag av maria
- bakar lussekatter och saffranskakor.
- ääääääter.

Just nu så laddar jag upp 100 bilder för framkallning. Ett erbjudande att göra det gratis kan man ju inte motstå. Så nu kommer en massa skeva bilder memoreras och kanske hamnar några på väggen?

Cause everything inside, it never comes out right.

Fruktansvärt jobbig var kvällen. När det närmar sig uppvisning så kör dom med oss dubbelt så hårt som innan. Hello träningsvärk? Min hjärna säger att jag borde stretcha. Min kropp protesterar.

Jazz

En klänning med sammet och paljetter och allt du kan tänka dig som jag dessutom ska sy själv.

Disco

Endast vita kläder med undantag för färgglada fingervantar.

Street
Svarta kläder med något rött.

tills nästa vecka måste jag alltså ha tag på
vita byxor eller leggings
färgglada fingervantar
en röd slips.  - 
Snälla blixtN lånar mig en!

Har ni något av det andra så låna ut det till mig förfaen!


Im not lovin you, the way I wanted to.

Natten var pain, jag kunde verkligen inte sova hur mycket jag än försökte. Mitt knep som alltid funkar är att sätta igång tv:n, på natten så visas det  alltid poker och det är kanske det tråkigaste som finns att titta på, i samma höjd som golf typ. Då somnar jag efter högst 5 minuter. Men det funkade inte så jag somnade vid 05.

Provet gick superbra, jag är så stolt över mig själv att jag klarade det.... not.
Jag hoppas att jag får G iallafall, det förtjänar jag. Såklart.

Ikväll blir det dans, Jazz, Street och Disco. Hard fakking work och nu är det mindre än 2 veckor kvar till julshowen.
Whoooah!

Litteraturjävlahistoria.

Litteraturhistoria....

Jag vill kräkas av bara ordet, och här sitter jag och pluggar det vidriga ämnet. Jag försöker iallafall plugga, men det är så mycket som distraherar. Så mycket som jag låter få distrahera mig.

Jag kommer fan inte ihåg sist jag pluggade. Sist jag pluggade till ett prov måste nog varit iallafall 3 år sedan. Men jag kände att det behövdes idag, då jag varken varit på alla lektioner eller ens läst häftet som vi ska ha prov på. Häftet har jag förövrigt lämnat på skolan. Känner ni hur jag tar skolan på allvar? Men serious litteraturhistoria?

Förövrigt så är John Bauer kanske den slappaste och oseriösaste skolan i Östersund, jag kan ta upp flera exempel som visar att man varken behöver närvara på lektionerna eller göra alla kursmoment och ändå få höga betyg. Något som är riktigt tråkigt då dom som verkligen pluggar och anstränger sig får samma eller lägre betyg som dom som smörar sig in istället för att plugga..

For example.
Vi fick en bok att läsa under APU-veckorna, som vi sedan hade "prov" på när vi kom tillbaka till skolan.
Jag hade inte ens öppnat boken och fick VG. Samtidigt som en kompis som till och med läst ut boken fick G.
Sjukt dåligt.


KILL ME.

Sunday always comes too late.

Som sagt så hatar jag söndagar. Verkligen hatar dom så mycket som det går att hata något i denna värld..
Därför har jag totalprotesterat genom att sova bort hela dagen, när jag väl klev upp var jag dock tvungen att möta kylan (-10) på en promenad med hunden som tog en hel jävla timme bara för att jag råkade gå en omväg.
Något som jag dock sett framemot är ensam mamma söker, det är final idag. Wiho!
Jag vet att ni tycker att jag är fett k00l som tittar på det, jag är nog allas idol.

MAHA


I can't help that I still count the days since I first saw you.

 Jag känner mig stolt. Över mig själv. Shocker?
Idag har jag samlat in många vuxenpoäng.
- Jag har handlat. Mjölk, apelsiner och flingor.
- Jag promenerade hem med matkassen, det kändes vuxet at the time, jag lovar!
- Jag har tvättat.
- Jag har sytt.

Nog för att jag värmde maten i micron men jag tycker inte att ni ska kalla mig för ett litet barn.. cryface.

idag har jag namnsdag. välkommen till kvasten!


I used to be one of a kind.

Jag är inte sådär superinsatt i idol, nog för att jag kollar då jag kan men jag är inte besatt som vissa andra.. (matilda). Men jag kan verkligen inte komma över att Anna åkte ut igår, jag har faen aldrig hört en så speciell röst som den lilla tjejen hade.. Låten som hon sjöng till sin bästa vän igår blev jag nästan rörd av.
När är det dags för denna Johan Palm att åka ut? Jag trodde idol var en tävling där den bästa artisten med den bästa rösten vann, not anymore i guess..

Jag skulle vilja träffa någon av alla Johans fan, vad fan får er att rösta på honom varje fredag? Jag har inte förstått det än.. Ni skulle ju kunna höra av er, vi kan ta det över en fika!
mähä.

friday night baby.

Uttråkad har jag varit idag, extremt jävla uttråkad.
Jag hade tänkt sy men jag orkade inte, speciellt inte sedan jag kommit på att jag suger på att sy.
Det var en lättnad när Damgiano ringde och ville ha sällskap på stan, jag fick ju iaf ngt att göra, aiight?
Vi kom överens om att det smartaste vi kunde göra var att äta middag, min erfarenhet av matlagning sträcker sig till nudlar som de flesta vet. Så därför var det ett smaaart drag av mig,  WAFFLES!

Blir ensam hemma hela helgen, tänkte försöka hinna med endel men vi får se hur det går med dom planerna, det brukar sluta med att jag sover bort den.

P E A C E !

trying to reach out to you as far as I can.

Det har just slagit mig att jag bor bredvid en kyrkogård. Jag har faktiskt aldrig tänkt på det förrän idag då jag drog upp persiennerna och blickade ut mot ett par ensamma gravstenar.
Alldeles nyligen så ringde det också i krematoriets klockor,  jag är övertygad om att klockorna ringer då dom har bränt upp en människa, för att hedra eller något liknande.. Jag får dock inget medhåll, hur är det egentligen? Vad är mysteriet bakom krematoriets klockor?


calm before the storm set it off.

Skulle jag säga att det blåste ute så skulle det vara världens underdrift. Det är storm ute for the moment.
Jag hatar när det blåser, blåst gör allt så mycket kallare och det går typ inte att skydda sig emot den kylan. Sen så får man jämt motvind när man är ute, det spelar ingen roll om du vänder för isåfall så kommer vinden vända med dig. För övrigt så är det allmänt läskigt med vind, att gå ute i mörker och blåst. Det är ett scenario som skrämmer huh?

Den enda gången det är okej med lite vind är på de allra varmaste sommardagarna. Typ studenden 08, då skulle det inte suttit fel med lite vindpustar då och då..

I'm lost in the silence you left behind.

Också var det helg igen.

Idag hade vi frisörprov som faktiskt gick helt okej, det var skönt att äntligen få klippa igen! på eftermiddagen kom nina och färgade håret brunt & det blev mycket fräscht.
När jag kom hem totaldäckade jag i sängen av trötthet. Lunginflammationen vill väl bevisa att jag inte blir av med den så lätt som jag trodde..
Ikväll har jag även klippt mamma min och passade också på att klippa mig i fingret.
And it hurts..

November är en dålig månad, verkligen sucky. Allt är mörkt och kallt och till skillnad från december så har man verkligen inget att se framemot. Jag hatar också när människor tar ut glädjen i förskott, börjar tro att det är jultider redan.
Det är fel när man redan nu hör julsånger på affärer och "dagens fråga" i tidningen handlar om vad man ska ha för julgran..?  Man kan inte spendera hela livet till att längta efter saker, man må ju förfaen leva i nuet.





It’s hard to fight when the fight ain’t fair.

Skoolan suuwger, näärå men jag är så jävla less så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Konstigt hur saker kan ändras så snabbt.?
Skolan är bra pga frisörlektionerna.
Men frisörlektionerna har spårat ur totalt enligt mig och många andra då vi bara har fått stått och rullat hela tvåan.  Antingen permanent, läggning eller clipslockar som vi började med idag. Med det som bakgrund för dom senaste månaderna så ska vi ha ett "mini-gesäll" imorgon. Vilket är ett klipprov som kommer stå grund för betygen. Fine, det är klart vi ska ha prov, men senast vi höll på med det där var förra terminen och minnet behöver alltid friskas upp.

Gosh, jag funderar som bara på upplägget på utbildningen och hatar att vi blir försökskaniner bara för att vi är första frisörklassen på jb.

Det är iallafall pannkaka imorgon..


I don't regret any days I spent with you.

Kvällen med mp-crewet ställdes in pga Marias plötsliga sjukdom, hoppas hon blir bättre snart då jag väl är "frisk".
Istället så spenderades kvällen med vattenpipan som en central del. Det blir alltid så mycket trevligare med min lilla söta vattenpipa, jag ska nog ta med den överallt jag går.

Något som jag tänkt på, och sagt förut är att det är sjukt hur saker man gör på fyllan kan påverka ens liv så mycket. Kanske både till det bättre och till det sämre, det beror ju helt på vad man tänker på.
Det som jag tänker främst på är kvällen i Maj då jag träffade Axel och Damgiano för första gången, jag kan inte påstå att jag var särskilt nykter alls men jag lyckades hänga med dom hela kvällen (kanske för att jag inte hade så många andra alternativ). Men det var en sak som jag aldrig kommer ångra. Just för att jag var med dom den kvällen och lyckades stöta på dom dagen efter så har jag skaffat mig 2 superduperkillar.
Whoah, nej men två riktigt jävla goda vänner som jag är så glad över att jag har.

Jag hoppas jag fortsätter göra så bra beslut med alkohol i blodet.
Då kommer livet vara en dans på rosor.


imagine that it was yesterday.

Jag vet att man ska blicka framåt, leva i nuet och skita i allt förflutet.
Men allt förflutet är det jag vill ha, jag vill ha allt precis så som det var förra vintern/våren.
Det känns som att jag har förändrats så mycket sen dess, och jag vet inte om det är till det bättre eller till det sämre. - allt är ju relativt som Maria skulle sagt.
Just nu tänker jag speciellt på nyår. Det var verkligen en av de roligaste dagarna i mitt liv, trots att jag knappt minns hälften. Skulle mitt liv vara utformat efter en dag så skulle det definitivt vara den dagen.

Stämningen, Människorna, Händelserna.
Jag glömmer det aldrig.

nyår 2007

another facking monday.

Jag skulle kunna säga att dagen varit fin, men då skulle jag ljuga för den har inte alls varit bra.
Det började med en crappy night, utan sömn men med huvudvärk.
Jag har fan haft något som kan beskrivas som sömnproblem på senaste tiden, det beror nog på att jag inte är van med en stor säng. Det går ju fan inte att gosa in sig någonstans, speciellt inte då jag inte har sängen mot någon vägg..
Jag måste nog hyra in någon som kan ta lite plats i sängen under nätterna. mähä.

Jag gick inte på skolan, jag fullständigt sket i skolan kan jag säga.
Jag känner mig som en dåligt exempel då jag i en låg grad nästan tvingar mina älskade vänner att närvara på skolan. Men jag kan inte rå för att jag inte lär mig något av litteraturhistoria i vilket fall.

Jag deltog dock på dansen ikväll, egentligen bara för att jag har missat så mkt pga sjukdomar. Men julshowen närmar sig snabbt som faen och då ska vi försöka vara på topp. I våra egensydda paljettklänningar som knappt täcker röven. Kom inte och titta.

Och justja, jag kollade upp huvudet idag på HC.
Jag har fått en lätt hjärnskakning. To bad.

another day has gone.

nu är helgen över, och den går lika snabbt varje vecka... shocker?

jag är konstigt nog opepp på morgondagen och allt vad skola heter. Kanske för att jag är sjuk. Kanske för att det är äckligt väder ute. Kanske för att svenska B inte får mig att le... Who knows?

På tisdag däremot så blir det rejv. Nej inte riktigt men då ska jag äntligen träffa Mr.Mario, T, M och kanske L igen.
Jag gillar mina hemliga förkortningar. Dom är spännande.

Nej nu ska jag ta mitt sista av dagens 5 piller.  Godnatt  ♥

The regular showing has just begun.

- Halsfluss
- Lunginflammation
- Brainshake?

Jag känner mig som ett helt sjukhus. Doktorspraktikanter kom! samlas kring mig för att få sig en utbildning.

Det positiva är att jag känner mig inte så dålig, visst att kroppen är seg och jag blir trött av ingenting men annars så kan jag faktiskt inte klaga. Jag är ju trots allt inte sängliggande längre.

Igår så var jag och matilda nere på stan i hopp om att spendera lönen, men väl nere så kände jag mig inte pepp på att kolla på något alls så det sket sig ganska bra. Därefter stötte vi på maria med nytaget körkort så hon fick ge oss ett premiäråk. Vi hamnade i biltvätten.

Me und matilda bestämde oss senare för att gå till Maria N och hennes smockade lägenhet. Vi fick plats på golvet då det var ungefär 20 stycken i en 1a. Inget skämt heller. Planen var att vara nykter men under kvällens gång så bjöds det på allt möjligt och tillslut så blir man för frestad för att kunna säga nej. Typ Rom med ananastaste erbjöd maria så snällt.. Jag vet att ni vet hur det är, förneka det inte.

Det blev en trevlig kväll med en perfekt lullig cizsi. Det negativa var att det var halt ute. Väldigt halt.
på vägen ner till stan lyckades jag:
- gå in i en stolpe
- dra en praktvurpa med huvudet rätt ner i asfalten
(därav den eventuella hjärnskakningen)
- ramla 2 gånger till tack vare damgiano.

jag bävar inför vintern....

give me a break.

yeeez, jag är mycket piggare idag, har varit uppe nästan hela dagen förutom nu på kvällen som jag blev lite trött.
Har tagit tillfället i akt och kört lite bil, dels till stan för att köpa gardiner till rummet som mormor lovade att betala för vilket var mycket snällt, annars hade jag nog väntat ett halvår till innan jag köpte några.
Morgondagen har jag planerat att glida runt på stan med matilda, det ska bli trevligt som faen. Dels för att mitt sociala umgänge har varit 0% den senaste veckan och dels för att lönen glider in på kontot imorgon. Sen så kanske vi tittar in hos maria för jag har hört det viskas om party? Det missar vi inte i första taget!

Med hopp om livet, / Cizsi




you will get what you deserve.

idag känner jag mig mycket piggare, eller så är det bara inbillning. I vilket fall som helst så smittar jag fortfarande så jag kan inte lysa upp med min närvaro på skolan.
Jag har övergett sängen nu och tagit över soffan istället, miljöombyte kan man kalla det.
Sen så kom min snälla mamma hem med Stieg Larssons bok "flickan som lekte med elden".  Det är fortsättningen på "Män som hatar kvinnor" som är aaaasbra. Whooah!
Det är inte så synd om mig egentligen, jag har trots allt en mamma som passar upp mig. Just det man behöver när man är sjuk.

smack.

mycoplasmapneumoni.

Väl medveten om att ingen av er kommer bli förvånad så berättar jag om mitt besök på HC och att det var fakking värre än vad jag trodde.
För det första. våran febertermometer är sönder. Jag har tydligen haft feber sedan förra måndagen.
För det andra så "bubblar" det i mina lungor när jag andas. Doktorn använde faktiskt dom orden.

Sen så gjorde jag ett horrible blodprov, ett sånt man sticker i armvecket.
Jag svimmade inte, trots att jag finner det äckligt obehagligt.
Nåväl, de satt på plåster och tejp och allt var det var när de var klara och bad mig vänta i väntrummet.
Efter 10 sekunder så hade jag blött igenom det där jävla plåstret och det rann blod all over.
Jag var generös med att lämna blod iallafall?

Well, Jag fick det på papper att nu har jag halsfluss. Igen.
Sen så verkade det som att jag även hade mycoplasmapneumoni. Wooah, tufft ord. Men det är typ ett förstadie som kan leda till lunginflammation. De riktiga svaren ska jag få i slutet av den här veckan och isåfall så får jag helt enkelt käka dubbel dos antibiotika för att det ska lindra både halsflussen och mycoplasmapneumonin.

Så det blir till att stanna hemma flera dagar till, förmodligen resten av veckan eftersom jag är smittsam.. MAHA:
Haha och förlåt att jag gick på skolan idag och utsatte er för risk men heey, jag hade no clue.


truth to be told, simple and bold, I think you're special.

som sagt så var jag på skolan idag för att ta skolfoto, som gick på 3 minuter.
Efter det så blev jag dålig igen, det känns som att hela kroppen protesterar när jag verkligen försöker vara pigg, så nu ska jag på HC för det ska tydligen finnas risk för lunginflammation.?
Det är såklart bra att gå, bara så att jag vet vad det är för skit jag har i kroppen och slippa oroa mig, men jag accepterar faen ingen lunginflammation.


Också ska jag passa på att gratulera Mr. Mario som klarade uppkörningen idag.

GRATTIS MARIA!  ♥

Daily distractions hide what needs to be said.

update.!
Som jag nämnde förut så bet jag mig i läppen, och nu ser läppen värre ut än någonsin.
Uppsvälld så jag knappt kan ha munnen stängd och dessutom en sån här läkningsvita på.
Om någon förstår vad jag menar med det är ni duktiga, och har också ett hum om hur hemsk jag ser ut.

Imorgon ska jag ta ett stort steg och lämna sängen. Det ska bli spännande.

I'm so sick of being sick.

Jag är rastlös.
Nu har jag legat i sängen sen i Onsdagskväll. Sängen känns inte ens skön längre.
Till råga på att jag ser ut som ett levande lik och känner mig detsamma så bet jag mig nyss i läppen. Då menar jag inte en vanlig bitning som ibland heller. Nej detta var en katastrof, blodet sprutade och halva läppen försvann.. typ.
Det JÄTTEROLIGA är att vi har skolfoto imorgon, Jippie.. NOT!
Såklart så skulle vi egentligen vara lediga imorgon, och såklart så dår vi reda på det en dag innan. och SÅKLART så ser jag värre ut än någonsin..
Men gosh, jag är ju trots allt bara mindre snygg. Inte ful.

I will never pass for a perfect daugter.

Ordet pappa har alltid varit ett laddat ord för mig.
Det har tillfört, och tillför fortfarande mycket känslor.
Många saker har varit komplicerade och det har funnits en hel del jag inte förstått.
Det kan inte ha varit lätt för dig att agera pappa åt en dotter på 20 mils avstånd,
speciellt inte med en dotter som gör allt man inte ska göra.
Men tack vare att vi är så pass envisa som vi är så har vi fått det att funka,
och du kan inte ana hur glad jag är över det.
För idag är du en av mina främsta förebilder och jag älskar dig villkorlöst.

och som jag sa i mina yngre dagar,
du är min bästa pappa, grattis på farsdag ♥


pearl harbor

Igår var det Pearl Harbor på tv igen, med tanke på att den visades bara för några veckor sen så blev jag förvånad. Men det var en glad överraskning, det finns ingen film som jag kan se så många gånger som den filmen.

Filmen visar en historisk händelse ur 2 unga mäns synvinkel, och det är inte vilka män som helst. Nej, det är Ben Affleck och Josh Hartnett. Bara det gör filmen sevärd ggr 10.

Whooa.

- Are all Janks as anxious as you to get themselves killed?
- I'm not anxious to die sir, I'm anxious to matter.




det finns ingen ursäkt till att inte ha sett den här filmen, get it?

Camp Rock, Rock Camp, what's the difference?




'
Alltså, idag råkade det vara Camp Rock på TV som jag tittade på, jag laddade inte ner den jag lovar!
Men för att komma till saken så var Maja med i filmen!
Och alla som känner maja, erkänn.
This is her!



I woke up with a heartbeat in my head.

Jag har tappat matlusten sedan jag blev sjuk, alltså helt på riktigt.
Det är förmodligen det tråkigaste jag har varit med om på länge,  tänk att inte kunna längta efter att äta, eller känna den underbara smaken av mjölk ens. Min käre mor köpte till&med hem pizza till mig idag och jag fick inte ens i mig en kvart. Nu sitter jag och knaprar på ett gammalt popcorn, det är lite segt men det är en av de få saker som hindrar mig från att hosta. Iallafall för stunden.

Mitt nattduksbord ser fruktansvärt komiskt ut.

- En stor kanna vatten

- 5 glas, med olika vätskor i.. Ser nu någon som verkar vara mjölk från i torsdags. eeh.

- En hel förpackning alvedon, oöppnad såklart, sedan missödet igår, dessutom så tror jag inte på tabletter.

- 2 olika hostmediciner, en för rethosta och en för slemhosta. men båda smakar pung så dom är orörda.

- En burk med någon mystisk salva som man ska smörja in sig med där man har ont, jag försökte att smörja in bröstkorgen för att det gör så ont när jag hostar. Men det tillförde bara att jag luktade starkt av Eukalyptus, gjorde mig kanske lite mindre täppt.

-En handduk som mamma säger att jag måste hosta i så att jag inte väcker grannen? haha say what, jag kunde inte bry mig mindre, om jag är vaken pga min hosta så är det inte mer än rättvist att någon fler är vaken.




jag är en förkyld påny.

that was... weird

att vara sjuk har många baksidor, men jag har nyss upptäckt det värsta.
En klok människa tar en värktablett att somna in på, likaså jag.
Så när jag lägger tabletten i munnen och ska dricka vatten för att skjölja ner så händer den sjukaste grejen. På något sätt så lyckas tungan trycka upp tabletten istället för att svälja den. Förmodligen för att halsen är så svullen. Men anyhow. Nu har jag en alvedon långt där bak i näsgångarna typ. Och jag får verkligen inte ut den, lita på mig. Jag har försökt! Den liksom ligger där och svider och ger mig om möjligt ännu mer huvudvärk än vad jag redan har..

Nåväl, den lär väl lösas upp någon gång? Right?
Tillsvidare så ska jag försöka sova, trots en alvedon på fel ställe.
Night.

this is to ordinary.

jag har dåligt samvete över att jag ligger här och latar mig i sängen när det är en massa saker jag borde göra. Visst att jag är sjuk och så men det är ingen ursäkt.. typ.

Jag bör skriva APUrapporten som jag inte har en aning om hur man gör.
Jag bör plugga teori, ENKELRIKTAT.
Jag bör öva på danserna, det är bara 1 månad kvar till julshowen.
Jag bör köpa och sätta upp gardiner på mitt rum.
Jag bör gå och testa synen.
Jag bör börja lämna blod.
Jag bör gå och ta bort mitt födelsemärke.

Men jag känner inte för det.

Barack Obama

Som känt så härdade jag ut hela natten,
Jag hade inte ens planerat att se valvakan men plötsligt slog idén ner i mitt huvud och jag övertygade många småpojkar att det faktiskt var jääättekul med valvaka bara man tittade tillsammans..
Och det var det ju faktiskt, bara lite trångt med 6 stycken på en soffa. Men det löser man lätt med en ormgrop.
Nåväl, det blev ju Barack tillslut, som tur är. Nu väntar jag bara på förändringarna.. Good luck mr president!

There's so much nobody understands.

Jag älskar det faktum att det faktiskt äntligen är skola imorgon, som jag har längtat.
Det värsta är att jag inte ens är en gnutta ironisk,
jag älskar skolan och jag är konstigt nog glad över att jag inte tar studenten iår iallafall.
Visst hade det varit jävligt kul, själva grejen med studenten.
Studentbal, alla fester, flaket. osv.
 Men sen då? Då skulle all skola vara klar och jag skulle vara tvungen att
kasta mig in i vuxenlivet som jag inte är ett dugg redo för.
 
Nej tacka vet jag JohnBauer och Frisörlinjen ♥



så här kreativa är vi, vi jobbar med flera fönar i taget!




well hello honey.


för att citera filosofen Gert Fylking  " Äntligen!" 
Love it.

Remember nothing's ever set in stone.

Helt seriöst, så skulle jag tro att min familj har någon slags sinnesrubbning.
Visst, jag blev excited när jag upptäckte julskinkan men där kunde vi stannat..
För det första är hela kylen full av julmust. Stora flaskor, små flaskor, på burk. You name it, jag lovar att det är minst 15 liter.
Då det berättades att fredagen skulle spenderas med att baka pepparkakor satt jag den jävla julmusten i halsen och hoppades att det var ett dåligt skämt (kanske trodde de att det var 1a april?) Men icke, det var sant.
Misstolka mig inte, jag gillar att baka pepparkakor, då känner jag mig som ett barn på nytt, men är det verkligen något som man ska göra i oktober? 
När bakningen var över kom pappa hem och visar stolt upp vad han har köpt. I hans grepp är en flaska glögg..
Till och med julljusen är tända,  då menar jag ljusen som är för fina för att eldas, som har former av tomtar, julstrumpor och granar. Ursäkten till dom var att  "vi har haft dom i flera år men ingen har eldat dom". Kunde det kanske väntat i 1,5 månad? Kanske?



det här är ett bevis på min kreativitet, eller kanske vi ska säga protest?

RSS 2.0